Nieuws

di 31 jan ’23

Bloodscent komt terug naar Den Haag, Amsterdam, Utrecht en Rotterdam

Vorig jaar net misgegrepen? De muzikale en beeldende performance van Gavin-Viano, welke door Het Parool is gekozen als één van de beste voorstellingen van 2022, komt terug met een minitour. 

Lees verder
di 24 jan ’23

Cherish Menzo over tour D̶A̶R̶K̶MATTER

Frascati maker Cherish Menzo is momenteel op tour met DARKMATTER, waarin ze naar een gitzwart, punky en vervreemdend universum reist waar de mogelijkheden van het lichaam tot het maximale worden opgerekt. Wij spraken met Cherish over haar tour, inspiratie voor de voorstelling en meer!

Lees verder
wo 4 jan ’23

Late Night Feelings

Als aanvulling op hun nieuwste voorstelling Rubens Meisjes, stelt Club Lam speciaal voor Frascati op di 10 t/m do 12 jan een uitgebreid contextprogramma samen genaamd Late Night Feelings inclusief special guests, beeldende kunst én een afterparty met een PAARDENRAVE.

Lees verder
ma 5 dec ’22

Nagesprek Asefeh Eskandari & expositie over demonstraties Iran

Aansluitend op de voorstelling Songs for no one van Nastaran Razawi Khorasani, organiseren wij op do 15 dec een nagesprek en expositie met Asefeh Eskandari van actiegroep Woman, Life, Freedom. Asefeh vertelt meer over de onrusten in Iran en wat er voor de demonstranten op het spel staat. 

Lees verder
do 17 nov ’22

GLAMCULT in gesprek met Maria Magdalena Kozłowska

In haar tweede performance Dead Skin bij Frascati Producties duikt maker Maria Magdalena Kozłowska met jazzmuzikant Bjørk Delcroix Semey in de eenzaamheid van de sprookjesachtige vuilnisbelt genaamd consumentisme, met een surrealistische modeshow. Online platform en magazine Glamcult sprak met Maria over haar aankomende première, de humor in mode en de diepgang waarin 'dingen' een rol kunnen spelen in ons leven.

Lees verder
di 1 nov ’22

Bezoek Frascati met de Podiumpas!

Vanaf 1 november kan je voor €35 per maand onbeperkt naar voorstellingen en concerten bij meer dan 30 podia verspreid over heel Nederland, waaronder Frascati! Reserveren kan telefonisch vanaf 30 dagen voor de voorstelling.

Lees verder
do 20 okt ’22

Vacatures Productieleider en P&O-medewerker

Wij zijn per direct op zoek naar twee nieuwe, enthousaiste medewerkers! Voor de afdeling productie zijn wij op zoek naar een productieleider voor 32-40 uur per week en voor de afdeling Financiën en P&O een medewerker met administratieve taken voor 24 uur per week. 

Lees verder
di 18 okt ’22

Frascati Producties presenteert aankomend talent in Beginnings.

Tijdens twee double bills presenteren vier makers(duo’s) hun eerste proeve na een maand werken. Van do 27 t/m za 29 oktober zijn dit David Roos & Tabor Idema (Toneelacademie Maastricht 2022) én Maja Grzeczka (ATD Mime 2020).  

Lees verder
ma 17 okt ’22

In november Frascati International voorstellingen €10

Wij bieden volgende maand het podium aan eigenzinnige en persoonlijke voorstellingen van vier spraakmakende internationale performance- en theatermakers. Sorour Darabi (FR/IR), Boris Nikitin (CH), Iggy Malmborg (SE) en Michael Turinsky (AT) brengen ons opwindend, divers en interdisciplinair werk dat voor het eerst in Nederland wordt getoond.

Lees verder