Frascati Café

Frascati Café bevindt zich naast het bruisende Frascati. Een fijne plek om voor de voorstelling een hapje te eten, na te praten met de makers of een heftige voorstelling weg te spoelen met een biertje. Daarnaast kan je natuurlijk ook gewoon komen barhangen of zomers op het terras eten.

De keuken

Onze keukenfilosofie is simpel: goed eten voor eerlijk geld. Onze chef Ishan Mohiddin stelt een menu met rijke gerechten waaraan veel aandacht wordt besteed. Zijn culinaire roots liggen in het Grieks – Mediterrane gebied en deze invloeden proef je duidelijk terug in alle gangen. Scroll naar beneden voor ons huidige menu!

De Wunderkammer

Theatervormgevers Wikke van Houwelingen en Marloes van der Hoek hebben samen een wandvullend kunstwerk gemaakt. De Wunderkammer is een groeiend kunstwerk opgebouwd uit rekwisieten en props uit theatervoorstellingen die ooit in Frascati speelden. Oeri van Woezik gaf de Wunderkammer in het voorjaar van 2018 een flinke update en transformeerde de wand tot één groot uniform en mysterieus kunstwerk. 

Vacature Keukenhulp (10 tot 25 uur per week)

Frascati Café is momenteel op zoek naar een keukenhulp. We zijn op zoek naar iemand die 2 tot 4 dagen per week beschikbaar is om onze chef Ishan Mohiddin te assisteren met voorbereidingen en afwas. De keuken is wekelijks geopend van dinsdag t/m vrijdag. Een keukendienst loopt +/- van 16:30 tot 22:00 uur.

Ben je geïnteresseerd? Neem contact op met info@frascaticafe.nl

Vacature Barpersoneel (min. 2 avonden per week)

Frascati Café zoekt barpersoneel. Het cafe is wekelijks geopend van dinsdag t/m zaterdag. We zoeken personeel dat minstens 2 diensten per week kan werken.

Ben je geïnteresseerd? Neem contact op met info@frascaticafe.nl

Contact

Frascati Café
Sint Barberenstraat 7-9
1012 HP Amsterdam
info@frascaticafe.nl
tel: 020 751 64 81

Een tafel reserveren kan via de mail of telefonisch van di t/m vr vanaf 17:30.

Openingstijden tijdens voorstellingsdagen

  • Dinsdag t/m vrijdag: 17:00 - 01:00
  • Zaterdag: vanaf een uur voor aanvang van de eerste voorstelling - 01:00