Yorinde Diepstraten

Theater van Deyssel

Hét minitheater van Nieuw-West

In oktober 2019 opende Frascati in de Lodewijk van Deysselstaat in Amsterdam Theater van Deyssel. In dit tot minitheater verbouwd voormalig winkelpand ontwikkelt Frascati een wekelijks programma met bijzondere eigen producties, een kleinschalige programmering en podiumactiviteiten georganiseerd met en vanuit de buurt.

Gedurende de renovatie van de wijk neemt Frascati intrek in de buurt. Centraal staat hierbij het theatrale onderzoek naar deze kwetsbare wijk in verandering. Sinds 2020 heeft Frascati het pand in beheer en ontwikkelde er o.a. de succesvolle documentaire-theaterserie Radio van Deyssel van regisseur Hanna Timmers.

Theater van Deyssel is het resultaat van een langdurige samenwerking tussen woningcorporatie Rochdale en Frascati, in het kader van Frascati's programmalijn De (on)vertelde stad.

Volg onze socials en nieuwsbrief

Theater van Deyssel heeft een eigen Instagram en Facebook! Volg ons en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws rondom alle activiteiten, voorstellingen én jouw buurtgenoten. Ontvang jij deze updates ook graag als eerste in de mail? Schrijf je via de knop hieronder in voor de speciale nieuwsbrief van Theater van Deyssel.

Aanmelden nieuwsbrief

Reserveren

De programma’s in Theater van Deyssel zijn gratis te bezoeken. Reserveer via een mail naar tvd@frascatitheater.nl, via Instagram DM of de telefoon: 06-18642270 

Programmering 

Meer projecten in Theater van Deyssel

Locatie Theater van Deyssel

Theater van Deyssel
Lodewijk van Deysselstraat 91
1064 HM Amsterdam

Email: tvd@frascatitheater.nl