Bete van Meeuwen

Educatie & CKV

seizoen 2023-2024

Als huis voor eigentijds en multidisciplinair theater verwelkomt Frascati graag een jong publiek. Het is dé plek om te ervaren dat theater verder gaat dan bekende verhalen en roodpluche stoelen. Met voorstellingen die de grenzen opzoeken, hopen we ook de jongere bezoeker te inspireren. 

Naast onze programmering, produceren we als productiehuis voor nieuwe makers ook vernieuwende voorstellingen die vaak aansluiting vinden bij een jong publiek. Makers van Frascati Producties zijn geworteld in de stad en verhouden zich voortdurend tot de wereld en de samenleving waarin wij leven. Ze gebruiken herkenbare thema's en frisse stijlen in theater, dans, mime en performance die voor jongeren inspirerend, confronterend, toegankelijk en leerzaam zijn.

We bereiden een groep scholieren graag zo goed mogelijk voor op een bezoek aan Frascati. Samen met de school wordt gekeken wat er uit het aanbod van voorstellingen goed past bij achtergrond, leeftijd en opleidingsniveau.

  • Meer weten over de mogelijkheden voor jouw school, neem dan contact op met Belle de Wit, Artistiek Medewerker.
  • Aanmelden voor onze halfjaarlijkse educatiemailing kan hier.
  • Bij groepen leerlingen boven tien personen krijg je bij ons altijd een scholierenkorting van €6 per kaartje op de reguliere entreeprijs. Bij individueel bezoek of groepen kleiner dan tien personen krijgt iedereen €3,50 korting per voorstelling.

Uit ons aanbod tippen wij voor jongeren: