Emma Watson - The Play - Caro Derkx / Frascati Producties © Sanne Peper

Steun nieuw talent


 

Vernieuwing en ontwikkeling zit Frascati in het bloed. Dat zie je terug in onze programmering waar we gedurfd internationaal werk positioneren naast bekende Nederlandse gezelschappen en in onze debatprogramma’s. Maar dat zie je vooral terug in het jonge theatertalent dat door Frascati begeleid en geproduceerd wordt. Frascati heeft sinds jaar en dag een belangrijke functie bij de ontwikkeling van jong talent. Theatermakers als Laura van Dolron, Marjolijn van Heemstra en Jetse Batelaan vonden hier een plek na hun opleiding om zich verder te bekwamen voordat ze de landelijke podia en het grote publiek bestormden.

 

Wij willen garanderen dat wij ruimte kunnen blijven bieden aan de jonge en gepassioneerde maker om zich na zijn opleiding verder te ontwikkelen. Daarbij speelt ook de omgeving een grote rol; nieuw werk ontwikkelen binnen een huis waar ook gevestigde makers en gezelschappen staan is een grote pré.  

Om ervoor te zorgen dat Frascati een belangrijk en bruisend podium blijft, ook voor de jonge talenten, is geld nodig. We willen onze bezoekers daarom de mogelijkheid bieden om donateur van Frascati te worden.

Eenmalige gift

Wil je Frascati steunen met een eenmalige gift? Via onderstaande knop kom je in onze webwinkel. Kies een van de opties en reken af via Ideal of creditcard.

Belastingvoordelen

Voor de goede orde maken we je er graag op attent dat Frascati is aangemerkt als culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dit brengt aantrekkelijke belastingvoordelen met zich mee. Een gift aan Frascati mag voor 125% worden afgetrokken voor de inkomstenbelasting.

Volledig aftrekbaar schenken?

Ga je een overeenkomst periodieke schenking met ons aan (minimaal voor vijf jaar met een minimum van 100 euro per jaar) Dan is de gift volledig aftrekbaar en vervalt de drempel van 1% van het belastbare inkomen. De multiplier van 125% is ook op de periodieke schenking van toepassing. Je schenking aan Frascati is dan voor de volle 125% aftrekbaar. Een voorbeeld van de periodieke overeenkomst vind je hier.

Wij vertellen graag meer over Frascati en de mogelijkheden om te doneren. Neem voor meer informatie (ook voor maandelijkse of jaarlijkse structurele ondersteuning contact op met:

Pieter Buwalda
Hoofd Publieksservice
020 751 64 00     
Voor meer informatie over schenken aan een culturele ANBI zie de website van de belastingdienst.