Yorinde Yulan

Kaartverkoop & FAQ

Online kaarten kopen

Kaarten voor alle voorstellingen van Frascati koop je via deze site, 24 uur per dag, zeven dagen per week. De betaalopties zijn: IDEAL, Mastercard, Visa of de Podiumcadeaukaart. 

Wanneer er voor een voorstelling online geen kaarten meer te bestellen zijn, dan loont het de moeite om te bellen met de kassa. Vaak is er nog een aantal extra plaatsen te reserveren.

Pin Only
Aan de kassa van Frascati van kan alleen met pin en creditcard (Mastercard, Visa en American Express) betaald worden.

Nieuwe website, nieuw wachtwoord
Vanaf 4 april 2022 hebben we een fonkelnieuwe website. Ben je al klant bij ons? Dan zijn je gegevens al bij ons bekend, maar je oude wachtwoord werkt niet meer. Wanneer je voor het eerst bestelt via onze nieuwe website kun je tijdens het bestelproces in jouw profiel een nieuw wachtwoord aanmaken. Je kunt ook bestellen zonder wachtwoord door voor e-mailbevestiging te kiezen.

Kaarten omruilen
Frascati geeft geen restitutie van gekochte kaarten. Eventueel kunnen kaarten omgeboekt worden naar een andere datum waarop de voorstelling bij Frascati speelt. Dat kan telefonisch via de centrale kassa. Omboeken naar een andere voorstelling van een ander gezelschap is helaas niet mogelijk.

Kortingen
De kortingen die wij hanteren zijn: stadspas, CJP en voor iedereen jonger dan 27 jaar: € 5,00 korting per kaartje. Daarnaast krijgen studenten van alle kunstvakopleidingen op vertoon van hun studentenpas vanaf een half uur voor aanvang, € 5,- korting op een kaartje . Reserveren is niet mogelijk.
Groepskorting is mogelijk voor groepen vanaf 10 personen, indien jonger dan 27 jaar. Daar is de korting € 6,- per kaartje.

Vol? Toch langskomen!
Bij uitverkochte voorstellingen opent Frascati vanaf een uur voor aanvang de wachtlijst direct bij de desbetreffende avondkassa. Niet afgehaalde kaarten worden een half uur voor aanvang van de voorstelling doorverkocht.

Openingstijden kassa

Vragen over kaartverkoop via 020-626 68 66
di t/m vr: 13:00 - 17:00 uur
za: 19:00 - aanvang voorstelling.

De kassabalie op Nes 63 is di t/m za open vanaf 19.00 uur tot aanvang voorstelling. De kassa sluit na aanvang van de laatste voorstelling.

Algemene voorwaarden
Klik hier voor de (deels tijdelijke) algemene voorwaarden

FAQ over kaartverkoop