Creatie Vals Verlangen

TG Gouden Bergen op bezoek in Theater van Deyssel
vr 15 jul ’22 17:00
TG Gouden Bergen doet in Theater van Deyssel onderzoek naar hun nieuwe voorstelling: Vals Verlangen.
vr 15 jul ’22
17:00

Een nieuwe voorstelling, een bekend gezelschap, een vertrouwde locatie. Wat is een betere plek om een nieuwe voorstelling te onderzoeken dan in Theater van Deyssel?

In de maand juli zal TG Gouden Bergen verblijf houden in Theater van Deyssel. Hier doet het gezelschap onderzoek voor de nieuwe voorstelling: Vals Verlangen

Theatermakers Nina-Elisa Euson, Ferhat Kaplan en Yeliz Dogan, en muzikant Onur Kaletas vormen samen TG Gouden Bergen. In hun werk behandelen ze thema’s als inclusie, diversiteit en privileges. Zo ook in Vals Verlangen, een muzikale theatervoorstelling over heimwee, botsende culturen en nostalgie. En over een poging een nieuwe thuis te maken in een vreemd en donker land.

De voorstelling is een vervolg op Gouden Bergen, waarvoor de makers onderzoek deden naar de 2e en 3e generatie Turkse gastarbeiders. In hun nieuwe voorstelling duiken ze dieper in het gevoel van heimwee.

Kom langs!

In twee periodes (ma 27 t/m do 30 juni en ma 4 t/m zo 24 juli) is Theater van Deyssel de thuisbasis van hun onderzoek, maar ook jij kan erbij zijn! Op vrijdag 15 juli ben je van harte welkom om te komen kijken naar een voorproefje van deze nieuwe, speelse, beeldende en muzikale theatervoorstelling.

 

 

Reserveren

Dit programma is gratis te bezoeken, maar reserveer je plek door te mailen naar tvd@frascatitheater.nl

Onderdeel van:
Theater van Deyssel