De (on)vertelde stad


 

De (on)vertelde stad

De (on)vertelde stad is de nieuwe programmalijn van Frascati waarbij we ons richten op de ontwikkeling van theater over de stad, mét de stad. De (on)vertelde stad ontgint de nog onbekende verhalen van Amsterdam. Het bevraagt, onthult en verbeeldt, en schrijft zo de gedeelde verhalen voor een verdeelde stad.

We werken voor de (on)vertelde stad intensief samen met deze stad. Met de inwoners maar ook met de instellingen die een centrale rol spelen in het vormgeven van de stad van morgen. Een woningcorporatie, een belangenvereniging of een jeugdpsychiatrische instelling. Samen met hen onderzoeken we hoe de stad gehoord kan worden.

De komende jaren kunt u op deze site de ontwikkelingen op de voet volgen. Hier doen we verslag van de actuele projecten. In het archief vindt u de reeds afgeronde producties. Ook maken we een aanvang met het denken en schrijven over co-creatie. De (on)vertelde stad is work in progress. Hierbij zijn we afhankelijk van een gesprek hierover met U; partner, bewoner, kunstenaar en beschouwer. We zijn dan ook zeer benieuwd naar bijdragen, reacties en suggesties. Lees meer