Tickets & FAQ

Op deze pagina vind je informatie over het bestellen en/of reserveren van kaarten. Ook vind je onderaan deze pagina onze meest gestelde vragen rondom de kaartverkoop.

Wil je meer weten over hoe je bezoek eraan toegaat? Lees hier alles over het bereiken van onze theaters.

Openingstijden kassa

Kassabalie
De kassabalie is di t/m za open vanaf 19.00 uur of vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling. De kassa sluit na aanvang van de laatste voorstelling.

Telefonisch of per mail
Centrale kassa: 020-626 68 66
kassa@frascatitheater.nl
Bereikbaar: Onze kassa is telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag van 13:00 - 17:00 uur.

Kaarten reserveren of bestellen

Online bestellen en betaalwijze
Via de website kan je 24/7 kaarten bestellen. Loop je ergens tegenaan tijdens het bestellen? Dan kijken we graag mee. Bel of mail ons voor hulp. Bekijk hier het programma met de voorstellingen van de komende tijd.

De betaalopties zijn: IDEAL, Mastercard, Visa of de Podiumcadeaukaart. 

Wanneer er voor een voorstelling online geen kaarten meer te bestellen zijn, dan loont het soms om te bellen met de kassa. Vaak zijn er nog een aantal extra plaatsen te reserveren.

Kaarten via kassabalie 
Je kunt ook op de avond van de voorstelling tickets kopen aan de balie. Aan de kassa van Frascati kan alleen met pin, contactloos en creditcard (Mastercard, Visa en American Express) betaald worden.

Kaarten omruilen
Frascati geeft geen restitutie van gekochte kaarten. Het is wel mogelijk om kaarten om te boeken naar een andere datum waarop de voorstelling bij Frascati speelt. Dat kan telefonisch via de centrale kassa. Omboeken naar een andere voorstelling van een ander gezelschap is helaas niet mogelijk.

Kortingen en passen
De Stadspas, CJP-pas
, en onze Jongerenkorting (<27 jaar) zijn bruikbaar bij het online bestellen van kaarten bij Frascati. 

Studenten kunstvakopleidingen: alle studenten van kunstvakopleidingen krijgen op vertoon van hun studentenpas, vanaf een half uur voor aanvang, € 5,- korting op een kaartje. Het is niet mogelijk om te reserveren met een studentenpas.

Groepskorting: er is een korting van € 6,- per kaart voor groepen vanaf 10 personen jonger dan 27 jaar. 

Kaarten reserveren Podiumpas / We Are Public
Heb je een Podiumpas of een We Are Public-pas? Dan reserveer je jouw tickets telefonisch. Je kunt ook op de avond van de voorstelling langskomen en een kaartje “kopen” aan de balie.

Vol? Toch langskomen!
Bij uitverkochte voorstellingen opent Frascati vanaf een uur voor aanvang de wachtlijst direct bij de desbetreffende avondkassa. Niet afgehaalde kaarten worden een half uur voor aanvang van de voorstelling doorverkocht.

Persoonlijke gegevens en privacy
In ons privacyverklaring staat omschreven hoe wij met  persoonlijke gegevens omgaan.

Heb je een klacht of opmerking?
We helpen je graag verder. Mail naar kassa@frascatitheater.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

FAQ kaartverkoop