Dave van Hout

Educatie & CKV

seizoen 2022-2023

Frascati is dé plek waar jongeren worden uitgedaagd om kennis te maken met eigentijds en multidisciplinair theateraanbod. In vorm en inhoud sluiten de voorstellingen goed aan bij de belevingswereld van jongeren. De theatermakers van Frascati zijn geworteld in de stad en verhouden zich voortdurend tot de wereld en de samenleving waarin wij leven. De makers gebruiken herkenbare thema's en frisse stijlen in theater, dans, mime en performance die voor jongeren inspirerend, confronterend, toegankelijk en leerzaam zijn.

Een aantal voorstellingen programmeren we speciaal voor een jong publiek, maar ook uit ons reguliere aanbod zijn veel voorstellingen geschikt voor de jonge kijker. Samen met de school wordt uitgezocht wat uit het aanbod van Frascati het beste past bij achtergrond, leeftijd en opleidingsniveau. We bereiden graag een groep scholieren voor op het bezoek aan een voorstelling. Op aanvraag kunnen we diverse activiteiten als workshops, voor- & nabesprekingen en rondleidingen aanbieden. 

  • Meer weten over de mogelijkheden voor jouw school, neem dan contact op met Belle de Wit, Artistiek medewerker.
  • Aanmelden voor onze halfjaarlijkse educatiemailing kan hier.
  • Bij groepen leerlingen boven tien personen krijg je bij ons altijd een scholierenkorting van €6 per kaartje op de reguliere entreeprijs. Bij individueel bezoek of groepen kleiner dan tien personen krijgt iedereen €3,50 korting per voorstelling.

Uit ons aanbod tippen wij voor jongeren:

Nietes

Nietes

BRONKS & Theater Artemis / Kim Karssen & Hendrik Kegels

Fri 9 Dec ’22 - Sat 10 Dec ’22
UR

UR

URLAND

Tue 13 Dec ’22 - Wed 14 Dec ’22
Songs for no one

Songs for no one

Nastaran Razawi Khorasani

Tue 29 Mar ’22 - Sat 17 Dec ’22