© Vivian Camphuijsen, Julia Suyker, Dian Beekhuis

Late Night Feelings

Van di 10 t/m do 12 januari is Rubens Meisjes van Club Lam te zien in Frascati 1. In de nieuwste voorstelling van Marloes IJpelaar, Ella Kamerbeek en Ayla Çekin Satijn wordt de esthetiek van het feminiene aan de kaak gesteld en de rol van kunst in de objectivering van het vrouwenlichaam onderzocht. Als aanvulling op de voorstelling stelt Club Lam alle drie de avonden een uitgebreid contextprogramma samen genaamd Late Night Feelings.

Na elke voorstelling gaat Ayla Çekin Satijn namens Club Lam in gesprek met een special guest om antwoorden te vinden op vragen rondom hedendaagse schoonheidsidealen. Wat voor rollen spelen kunst en media? Wat maakt precies een ‘muze’? En hoe wordt de objectivering van vrouwelijke lichamen in stand gehouden? Gasten zijn: atleet Elke Lale van Achterberg (10 jan), fotograaf Cigdem Yuksel (11 jan) en hoofdredacteur Vogue Nederland Yeliz Çiçek (12 jan). Naast deze gesprekken is er werk te zien van beeldend kunstenaar Noor Houtakkers, die zich in haar textielwerk verhoudt tot femicide in Nederland.

Donderdag 12 januari wordt het programma feestelijk afgesloten met een PAARDENRAVE in het café met DJ's Lodewijk van Dijk ( A.K.A KAHORSA), MO MANNA en acts van o.a. Dood Paard. 

Meer informatie Late Night Feelings

Meer informatie Rubens Meisjes

  • di 10 jan ’23
   20:30
   Nagesprek met Elke Lale van Achterberg
   Frascati, Amsterdam
   Frascati 1
  • wo 11 jan ’23
   20:30
   Nagesprek met Cigdem Yuksel
   Frascati, Amsterdam
   Frascati 1
  • do 12 jan ’23
   20:30
   Nagesprek met Yeliz Çiçek en afterparty in café
   Frascati, Amsterdam
   Frascati 1