© Vivian Camphuijsen, Julia Suyker, Dian Beekhuis

Late Night Feelings

Met special guests, beeldende kunst én een afterparty 

Van di 10 t/m do 12 januari is Rubens Meisjes van Club Lam te zien in Frascati 1. In aanvulling op Rubens Meisjes stelt Club Lam alle drie de avonden een uitgebreid contextprogramma samen in Frascati 2. Na elke voorstelling gaat Ayla Çekin Satijn namens Club Lam in gesprek met een special guest om antwoorden te vinden op vragen rondom hedendaagse schoonheidsidealen. Naast deze gesprekken is er ee doorlopende expositie van beeldend kunstenaar Noor Houtakkers, die zich in haar textielwerk verhoudt tot femicide in Nederland.

Wat voor rollen spelen kunst en media? Wat maakt precies een ‘muze’? En hoe wordt de objectivering van vrouwelijke lichamen in stand gehouden? Gasten zijn: Elke Lale van Achterberg (10 jan), Cigdem Yuksel (11 jan) en Yeliz Çiçek (12 jan). Naast deze gesprekken is er werk te zien van beeldend kunstenaar Noor Houtakkers, die zich in haar textielwerk verhoudt tot femicide in Nederland.

Donderdag 12 januari wordt het programma feestelijk afgesloten met een PAARDENRAVE in het café met DJ's Lodewijk van Dijk (A.K.A KAHORSA), MO MANNA en acts van o.a. Dood Paard. 

Lees hieronder meer over het contextprogramma en de sprekers van Late Night Feelings.