Afrovibes: Fractal

Wajdi Gagui (Cie Col'jam) (TN / MA)
vr 4 okt ’24 19:30
Met het eindeloos combineren van het menselijk lichaam met digitaal materiaal ontstaat een symbiotisch beeld tussen mens en technologie.
vr 4 okt ’24
19:30
 • vr 4 okt ’24
  19:30
  NL Première
  Frascati, Amsterdam
  Frascati 1

Fractal van de Tunesische choreograaf Wajdi Gagui is een meeslepende en betoverende ervaring waarin de dansers door een wereld van voortdurend veranderende vormen bewegen en zo mens en digitaal beeld met elkaar verbinden.

In Fractal combineert Wajdi Gagui de schoonheid van hedendaagse dans met de oneindige mogelijkheden van digitale kunst. Fractal is een betoverende ervaring waarin de dansers door een wereld van voortdurend veranderende vormen bewegen en zo mens en digitaal beeld met elkaar verweven. Een fractal is een geometrische vorm die zich oneindig herhaalt, waardoor complexe en fascinerende patronen ontstaan. Dit idee van oneindigheid en complexiteit vormt de kern van Fractal, dat de relatie tussen natuur, technologie en kunst onderzoekt. Met behulp van digitale projecties en de interactie tussen lichamen en technologie wordt Fractal een meeslepende en fascinerende belevenis voor het publiek. 

 • Duur: 60 min. 
 • Nederlandse première: 4 oktober

Credits

artistiek adviseur Ahlam El Morsli dans Wajdi Gagui, Mourad Koula & Mohammed Bouriri beeld-en geluidsontwerp Jad Mourid, Abdallah Hassak & Othman Cherradi