Priscilla Vaudelle gaat in première met haar laatste Frascati-productie OSSO

Priscilla Vaudelle maakt na het succes van Frascati-producties BIMS (2021) en SIXTH (2022) een ontroerend, komisch en confronterend familiedrama, tot volgende weel te zien in Frascati, over co-parenting. Het gezin in de voorstelling wordt gespeeld door Samantha Cherish Wielkens, Ayrton Kirchner, Erwin Kiene en Zoë Livay. Aan de hand van scherpe dialogen, kwetsbare songs en vurige bewegingen komen de structuren binnen het gezin bloot te liggen. 

Dit is de laatste voorstelling die Priscilla maakt onder de vleugels van Frascati Producties. Wat deze voorstelling extra bijzonder maakt, is de samenwerking tussen Priscilla (concept, regie) en Tim van den Heuvel (tekst). Want net als de ouders in OSSO, zijn zij samen co-parents.

''OSSO is voor mij meer dan alleen een voorstelling. Het is een creatie die mij nauw aan het hart ligt en ik met veel liefde en toewijding heb ontwikkeld samen met mijn creatief team. Het is een verhaal dat de diepten van mijn ziel heeft verkend en mijn persoonlijke groei als artiest weerspiegelt.''  Priscilla Vaudelle

Vanavond gaat deze coproductie met Suburbia in première in Frascati 1. Aansluitend is er een afterparty met dj Rowan, hapjes en champagne. De voorstelling speelt nog t/m donderdag 7 december in Frascati en gaat in 2024 op tournee.

Singer-songwriter Zoë Livay heeft naast haar rol ook muziek gemaakt voor de voorstelling. Ook zijn meerdere eerder uitgebrachte singles te horen zoals Vrouw van de wereld en Iemand anders. Voor Vrouw van de wereld is tevens een speciale OSSO editie van de videoclip opgenomen met de cast van de voorstelling. 

Interview NPO Radio 1

Op 26 november gaf Priscilla een interview bij De Nacht is ZWART van Omroep ZWART op NPO 1. Bekijk en luister hieronder het hele interview.

"Het gaat eigenlijk over hoe we te kampen hebben met miscommunicatie, vormgegeven in een gezinstragedie" Priscilla Vaudelle