Amazing aftrap avond

L'Amour Toujours
za 11 nov ’23 20:00
Een onderzoeksavond vol entertainment.
za 11 nov ’23
20:00
  • za 11 nov ’23
    20:00
    Frascati, Amsterdam
    Frascati 3

L’Amour Toujours organiseert een paar maanden voor de première van hun nieuwe voorstelling Eigenlijk is alles Amazing een onderzoeksavond vol entertainment genaamd De Amazing Aftrap Avond waarin de makers samen met hun publiek het thema van de voorstelling feestelijk onder de loep nemen. 

In een wereld waarin het nieuws continu binnen bereik is, lijkt het onmogelijk geworden om bij al die dingen nog iets te voelen. We lijken cynisch geworden door alles waar we continu mee geconfronteerd worden. Hoe verliezen we dit cynisme en kunnen we ons weer oprecht over iets verwonderen? Wat kan ons nog echt raken? Er moet toch iets zijn dat ons in actie brengt? 

Samen met wetenschappers, activisten, kunstenaars, een mentalist en andere mensen die meer weten of kunnen dan wij hopen we, onder het genot van een pul bier en een lekker snackie, antwoorden te vinden op deze vragen. Daarnaast testen we al wat vers materiaal op de vloer. Een unieke reallife 3D full colour theater experience waarin jij als publiek invloed kan hebben op de nieuwe voorstelling van het meest verwonderlijke toneelgezelschap van dit moment. En dat voor maar 5 euro. Amazing. 

  • Met aansluitend om 22:00 Amazing feest in Frascati Café!

Over L'Amour Toujours

L'Amour Toujours is het gezelschap van Lilou Dekker en Leon Brill. De makers hebben elkaar gevonden in hun neiging om te treuren om dingen die om te lachen zijn en te lachen om dingen die treurig zijn. Met een grote compassie voor de ploeterende mens die ook maar iets van het leven probeert te maken. 

In februari stond het gezeldschap in Frascati met Ik vind het nu al kut dat het voorbij is, over nostalgie, het heden, verleden en de toekomst.