RUIS

Bram Flick, Nur Dabagh, Tijn Luijben (Toneelschool ArtEZ)
do 22 jun ’23 20:30
Drie jonge makers gaan in een muzikale theatervoorstelling op zoek naar hun relatie tot de ruis.
do 22 jun ’23
20:30
  • do 22 jun ’23
    20:30
    Frascati, Amsterdam
    Frascati 1

Dwalend door de stad zoek ik naar een uitweg van de ruis in mijn hoofd. Ik probeer om mij heen te kijken, maar zie alleen de gezichtsloze meute. Terwijl de donkerte toetreedt laat ik me verleiden door deze nachtschimmen.

Ik wil dansen met een plant en verliefd worden op een wildvreemde, maar de dagelijkse onrust dreunt nog door in mijn hoofd als de beat van de DJ. Ik beweeg me nog dieper de nacht in. Op zoek naar een plek om te verdrinken in de ruis.

Wanneer voel je je aangetrokken tot de ruis en wanneer is er juist teveel van? Drie jonge makers gaan in een muzikale theatervoorstelling op zoek naar hun relatie tot de ruis. Ze gaan met behulp van hun instrumenten in gevecht met de ruis, verdwalen ze in de ruis en zingen ze de ruis liefelijk toe.

  • Duur: 40 min.
  • Incl. nagesprek
Onderdeel van

Over de makers

Nur Dabagh, Tijn Luijben en Bram Flick zijn drie jonge makers in hun afstudeerjaar van de Arnhemse Toneelschool. Op de vloer combineren ze hun passie voor muziek en theater. Ze gaan op zoek naar de humor binnen de tragiek van hun personages en in een hoog tempo nemen ze je mee door de binnenwereld van de moderne mens.

cast Nur Dabagh, Tijn Luijben, Bram Flick begeleiding Anne Maike Mertens muzikale begeleiding Kaspar Schellingerhout