© Nikki Sluiter

Queertopia Trainingsprogramma

Workshops to help you rediscover yourself

Werkplaats van de Woestijne en Luit Bakker presenteren het Queertopia Trainingsprogramma van 27 januari tot 3 februari. Naast Queertopia van do 25 januari t/m za 3 februari, biedt het programma verschillende activiteiten die gratis kunnen worden bezocht met een ticket voor Queertopia in Het Verbond waaronder Queer Bodywork van Queer Gym en workshops van Fite Qlub.

 

In de immersieve theatrale ervaring Queertopia word je meegenomen in een uitvergroting van het publieke debat rondom liefde en seksualiteit: de LGBTQ+ lobby viert hoogtijdagen en de beweging introduceert een nieuwe conversie methode. Jij hebt nu de mogelijkheid jezelf opnieuw te ontdekken en betreedt als deelnemer één van de conversie machines. Met dit project breken de makers Luit Bakker en Bart van de Woestijne het gesprek over emancipatie open. 

Queertopia Trainingsprogramma

Het programma vertrekt vanuit de vrijheid om te kiezen wie je bent en wie je liefhebt en biedt handvaten om jouw vrijheid te verruimen. De makers geloven dat iedereen queerness kan omarmen, door nieuwsgierig te zijn naar het onbekende en jezelf de ruimte te geven om anders te zijn. 

Queer Bodywork 
Door Queer Gym
za 27 & wo 31 jan 
18:30 - 19:30

Ontdek jouw kracht en omarm je zachtere kant door Queer Bodywork. Via fysieke oefeningen en boksen creëren we een ruimte waarin jij je kracht kunt vinden. Onze ervaren coach van Queer Gym zal je ondersteunen, met de nadruk op empowerment, zelfliefde en acceptatie. Of je nu nieuw bent in de sportwereld of een doorgewinterde atleet, ontdek de kracht van je lijf en van je verhaal.

Shibari workshop
Door Fite Qlub
di 30 jan
18.30 -20.00

Mensen vinden touwen vaak spannend omdat we het linken aan het verliezen van controle. We moedigen mensen in onze Shibari / Bondage workshop aan om te ontdekken hoe het afgeven - of uitoefenen van controle juist bevrijdend kan werken. De workshop wordt begeleid door professionals in een veilige omgeving. De workshop begeleider en deelnemers zorgen er samen voor dat iedereen zich veilig voelt om op een speelse manier het gevoel te verkennen rondom het niet-weten.

Sensual writing workshop
Door Fite Qlub
do 1 feb
18.30 - 19.30 uur

Sensual Writing gaat over het verkennen van je verlangens en seksualiteit door middel van woorden. We hebben allemaal wilde fantasieën en verlangens, maar durven ze vaak niet met anderen te delen. Er hangt vaak veel schaamte rondom onze verlangens en fantasieën. Het erkennen hiervan geeft ons de kracht en de mogelijkheid om die lagen van schaamte af te werpen en bij ons hart en verlangens te komen. Met deze workshop moedigen we deelnemers aan om hun verlangens te verkennen en in het proces hun verhaal te (her)schrijven.

Aanmelden workshops