© Gergely Ofner

Gloednieuw talent en verfrissende performances bij de derde editie van Under Construction

De digitale wereld, talkshows, clubben en ontwapenende eerlijkheid – het komt allemaal voorbij van do 16 t/m za 18 mei tijdens Under Construction met werk van Vladlena Sandu, Cheyenne Toney, Pensive Vivifier en Loïs Lint. Onder de vleugels van Frascati Producties krijgen de makers een korte periode de tijd om op hun werk te reflecteren, te verdiepen, om te experimenteren en zich verder te ontwikkelen. 

 

De makers van deze editie werken aan uiteenlopende performances die verschillende disciplines aantikken en bijzondere thematieken bespreekbaar maken. Koop een dagkaart en beleef een avondvullend programma.

We zetten voor je op een rij wat voor moois je deze editie kan verwachten.

KOSMOSE  
Pensive Vivifier

Pensive Vivifier is een anti-disciplinair ensemble dat zich richt op het samenvoegen van de digitale wereld op onze schermen met de fysieke wereld. Met de voorstelling KOSMOSE wordt het online universum gespiegeld en zoeken de makers de verbinding op. Ze koppelen hun persoonlijke ervaringen met verslaving, pesten en liefde met de levensverhalen van anderen op het internet.
 
The Rainbow Cinema
Vladlena Sandu

The Rainbow Cinema is een theaterproject van Vladlena Sandu, gebaseerd op haar eigen ervaringen. We volgen een 17-jarige heldin die genoodzaakt wordt na de Tsjetsjeense oorlog de sekswerkwereld in te stappen. Ze valt in handen van een criminele bende. Op haar pad ontmoet de heldin verschillende mannen en andere meisjes zoals zij. Sandu's getuigenissen worden getekend door haar oog voor detail, ontwapenende eerlijkheid en humor.  Met op donderdag 16 mei een nagesprek met Vladlena Sandu en het ARQ Nationaal Psychotrauma Centrum.

GRIP
Loïs Lint

GRIP is een fysieke theatervoorstelling over de band tussen mannen en de invloed van alcohol. Twee mannen zoeken het randje op en onderzoeken wanneer het nog een spelletje is, of het eigenlijk te ver gaat. Ze ontdekken en verleggen grenzen. Elkaar uitdagend, het leven vierend, vastgrijpend, verwoestend en bovenal liefhebbend. Loïs Lint is een interdisciplinaire theatermaker met fascinatie voor fysiek theater en menselijke interactie.
 
Part Time Love
Cheyenne Toney

Hoeveel tijd hebben we tegenwoordig nog voor allesomvattende liefde in onze moderne samenleving? Samen met twee muzikanten, drie gasten en een stortvloed aan disciplines als muziek, spoken word, storytelling en spel neemt singer/songwriter Cheyenne Toney je mee in haar onderzoek tijdens een muzikale talkshow. Zijn we te veel in de sprookjes gaan geloven die we zelf niet meer waar kunnen maken? Voor Part Time Love kan je ook losse kaarten kopen. 

Under Construction werkt nauw samen met: Productiehuis Nowhere, Bijlmer Parktheater, Poetry Circle, Fringe Festival, Podium Mozaïek en Over het IJ Festival.

Under Construction Dag 3

Frascati Producties presenteert: Loïs Lint, Pensive Vivifier en Cheyenne Toney

za 18 mei ’24 19:30

Under Construction: Part time love

Frascati Producties presenteert: Cheyenne Toney

vr 17 mei ’24 en za 18 mei ’24

Under Construction Dag 2

Frascati Producties presenteert: Loïs Lint, Vladlena Sandu en Cheyenne Toney

vr 17 mei ’24 19:30

Under Construction Dag 1

Frascati Producties presenteert: Pensive Vivifier en Vladlena Sandu

do 16 mei ’24 19:30