Nieuws

Tile medium
ma 5 dec ’22

Nagesprek Asefeh Eskandari & expositie over demonstraties Iran

Aansluitend op de voorstelling Songs for no one van Nastaran Razawi Khorasani, organiseren wij op do 15 dec een nagesprek en expositie met Asefeh Eskandari van actiegroep Woman, Life, Freedom. Asefeh vertelt meer over de onrusten in Iran en wat er voor de demonstranten op het spel staat. 

Lees verder
Tile medium
do 17 nov ’22

GLAMCULT in gesprek met Maria Magdalena Kozłowska

In haar tweede performance Dead Skin bij Frascati Producties duikt maker Maria Magdalena Kozłowska met jazzmuzikant Bjørk Delcroix Semey in de eenzaamheid van de sprookjesachtige vuilnisbelt genaamd consumentisme, met een surrealistische modeshow. Online platform en magazine Glamcult sprak met Maria over haar aankomende première, de humor in mode en de diepgang waarin 'dingen' een rol kunnen spelen in ons leven.

Lees verder
Tile medium
di 1 nov ’22

Bezoek Frascati met de Podiumpas!

Vanaf 1 november kan je voor €35 per maand onbeperkt naar voorstellingen en concerten bij meer dan 30 podia verspreid over heel Nederland, waaronder Frascati! Reserveren kan telefonisch vanaf 30 dagen voor de voorstelling.

Lees verder
Tile medium
do 20 okt ’22

Vacatures Productieleider en P&O-medewerker

Wij zijn per direct op zoek naar twee nieuwe, enthousaiste medewerkers! Voor de afdeling productie zijn wij op zoek naar een productieleider voor 32-40 uur per week en voor de afdeling Financiën en P&O een medewerker met administratieve taken voor 24 uur per week. 

Lees verder
Tile medium
di 18 okt ’22

Frascati Producties presenteert aankomend talent in Beginnings.

Tijdens twee double bills presenteren vier makers(duo’s) hun eerste proeve na een maand werken. Van do 27 t/m za 29 oktober zijn dit David Roos & Tabor Idema (Toneelacademie Maastricht 2022) én Maja Grzeczka (ATD Mime 2020).  

Lees verder
Tile medium
ma 17 okt ’22

In november Frascati International voorstellingen €10

Wij bieden volgende maand het podium aan eigenzinnige en persoonlijke voorstellingen van vier spraakmakende internationale performance- en theatermakers. Sorour Darabi (FR/IR), Boris Nikitin (CH), Iggy Malmborg (SE) en Michael Turinsky (AT) brengen ons opwindend, divers en interdisciplinair werk dat voor het eerst in Nederland wordt getoond.

Lees verder
Tile medium
vr 14 okt ’22

Feestelijke lancering 99 dromen in Nieuw-West

Afgelopen week vierden wij samen met de Van Deysselbuurt in Nieuw-West de feestelijke lancering van het bijzondere project van Naomi Steijger bij Frascati Producties. Blader met ons door de foto's van deze bijzondere middag en maak zelf een wandel door de buurt om alle audiofluiteringen te ontdekken.

Lees verder
Tile medium
ma 10 okt ’22

Terugblik Afrovibes Festival 2022

Van 5 t/m 9 oktober stond Frascati in het teken van theater, dans, performance en exposities uit West en Zuid-Afrika als hoofdlocatie van de 19e editie van het Afrovibes Festival!

Lees verder
Tile medium
ma 3 okt ’22

Vacature zakelijk directeur

Frascati is per januari 2023 op zoek naar een ambitieuze en inspirerende zakelijk directeur. Reageren kan nog t/m maandag 24 oktober 2022. 

Lees verder