Fringe: Love Is Abundant

Pensive Vivifier
za 7 sep ’24 en zo 8 sep ’24
Aanschouw hoe het internet uit het scherm getrokken wordt en hoe het recht voor je neus wordt gezet.
za 7 sep ’24
en
zo 8 sep ’24

Na twee uur doomscrollen merk ik dat ik honger heb. Ik open mijn koelkast en besluit wat ik ga eten. In minder dan een seconde schakel ik van de digitale naar de fysieke wereld. Als mijn duim geen virtuele toegangspoorten opent naar de holtes van pratende hoofden en schattige katten, merk ik gevoelens op. 

Love is Abundant is een meeslepende voorstelling die de kruising tussen digitale en fysieke woorden onderzoekt. Wees getuige van een betoverende mix van videokunst, performance, clubbing en zang.

  • Taal: Engels
  • Duur: 40 min. 

Credits

Pensive Vivifier bestaat uit Janne Kosmos, Tes Wolters Bos en Silva Westera

Over Pensive Vivifier

Pensive Vivifier brengt digitale en fysieke werelden samen. Het anti-disciplinaire ensemble beweegt zich tussen videokunst, performance, muzikale compositie en clubbing. 

Alles vindt plaats in dezelfde kosmos, beïnvloedt en versterkt elkaar. Met een associatieve werkwijze, sampling, humor en muziek verbinden we content uit alle hoeken van het internet. We vertellen persoonlijke verhalen over verslaving, pesten en liefde. We overbruggen kloven en verkennen de ruimte tussen wat gepolariseerd is. We creëren een intiem moment in de overweldigende informatiestroom.