Theaterworkshop

Achraf Koutet
di 12 mrt ’24 - vr 22 mrt ’24
Ontdek je talent met de workshop van acteur Achaf Koutet!
di 12 mrt ’24
-
vr 22 mrt ’24

Twee weken lang kun je meedoen met een theaterworkshop van acteur Achraf Koutet in Theater van Deyssel. Vanaf dinsdag 12 maart kun je elke avond om 17:30u onder andere via acteerlessen, schrijven, bewegen en zingen een kijkje nemen in de wereld van theater en film. Het is ook mogelijk om later in de workshopreeks in te stromen. Ben jij tussen de 16 en 23 jaar, woonachtig in Amsterdam Nieuw-West en nieuwsgierig? Geef je dan nu op.

Workshop

Datum: 12 maart t/m 15 maart en 18 maart t/m 22 maart.
Tijd: 17.30u – 19.30u

De workshop is gratis en er is maar plek voor 10 jongeren. Wees er snel bij! 

Achraf: ‘Toen ik 17 jaar was, kwam ik terecht bij Theatergroep Dox en het lijkt me nu, jaren later, een enorme eer om mijn kennis aan jongeren door te geven. Ik wil hen met deze lessen prikkelen om open te staan voor nieuwe ideeën over de wereld en zichzelf!’ 

Over Achraf Koutet

Achraf Koutet (1995) is sinds 2018 lid van het Internationaal Theater Amsterdam ensemble. Hij speelde in verschillende televisieseries waaronder Mocro Maffia, Land van Lubbers, Flikken Maastricht. Ook bekend van films Instinct, Alles van waarde en is één van de hoofdrolspelers van de romcom Expeditie Cupido die komende zomer uitkomt.

Reserveren

Dit programma is gratis te bezoeken. Reserveer door te mailen naar: tvd@frascatitheater.nl 

Duur: 2 uur

Onderdeel van