FEM̶A̶L̶E̶ (for female people only)

Anne Hofman
vr 9 feb ’24 19:30
Een theatrale presentatie, door vrouwen gemaakt en alleen te zien voor mensen die zich als vrouw identificeren.
vr 9 feb ’24
19:30
  • vr 9 feb ’24
    19:30
    Theater van Deyssel
    Lodewijk van Deysselstraat 91, 1064 HM Amsterdam

Anne vraagt zich af in hoeverre de man invloed heeft op de vrouw. Op haar gedrag, hoe ze zich beweegt, zich presenteert.

Ze fantaseert over een wereld waar geen mannen zijn. Een planeet alleen voor mensen die zich als vrouw identificeren. Hoe zou dat zijn? Ze gaat hierover in gesprek met andere females en presenteert op 9 februari haar theatrale presentatie  Female (for female people only).

Deze theatrale presentatie is door vrouwen gemaakt en alleen te zien voor mensen die zich als vrouw identificeren. 

Reserveren

Dit programma is gratis te bezoeken. Reserveer door te mailen naar: theatervandeyssel@frascatitheater.nl 

  • Duur: 45 min 
  • incl. eten en drinken. 
Onderdeel van

Over Anne Hofman

Anne Hofman studeerde in 2018 af aan de Amsterdamse Toneelschool. Sindsdien is ze als actrice en theatermaker werkzaam bij o.a het Amsterdamse Bostheater, Girls in Woods en Collectief Het Paradijs. Momenteel speelt ze in de fysieke jeugdvoorstelling Thuis van Mime Wave. In haar eigen werk staat niet alleen het werken vanuit het lichaam centraal maar ook een groot verlangen tot verbinding met de ander.  

Naast haar theaterwerk geeft Anne ook plantenverzorgingsworkshops. Vanuit de liefde voor planten gaat ze opnieuw in verbinding met een groep vrouwen die ze ontmoet in de plantenkas van Cascoland, een creatieve community in de Van Deysselbuurt, die gericht is op de ontwikkeling van een ecologische en sociaal duurzame samenleving.