Since you've been gone..

Liz Abels, QiQi van Boheemen, Judith Engelen, Jan Groenland, Manuel Groothuysen, Ies Kaczmarek, Megan de Kruijf, Ika Schwander, Myra Schouten, Bram van der Snel, Brent de Vries & Claire Vrijenhoek / Toneelacademie Maastricht
za 24 jun ’23 20:00
Elf mensen in rouw botsen op fundamentele existentiële vragen in onverwachte situaties.
za 24 jun ’23
20:00
  • za 24 jun ’23
    20:00
    Brakke Grond - Grote Zaal

“How can life go so slowly and death come so fast.” - Grian Chatten

In Since you’ve been gone volgt het publiek 11 mensen in rouw. Een confrontatie met de dood biedt een perfecte gelegenheid om te reflecteren op het leven. Via het afscheid botsen ze op fundamentele existentiële vragen in onverwachte situaties.

Deze voorstelling markeert het afstuderen van 11 performers. De veelzijdigheid van deze uiteenlopende groep theatermakers vormt een aanleiding om op zoek te gaan naar de kern van ons bestaan.

  • Duur: 60 min.
Onderdeel van

Over de makers

In juni 2023 zullen 11 performers afstuderen aan de Toneelacademie in Maastricht. Verenigd door hun diverse smaken en creatieve visies, nemen ze de uitdaging aan om een gezamenlijke voorstelling te creëren. De laatste keer dat ze als groep op een podium stonden, was in hun eerste jaar van de opleiding. Sindsdien hebben ze elk een eigen artistieke praktijk ontwikkeld en zijn ze gegroeid als individuen. Maar nu, bijna 4 jaar later, komen ze voor één laatste keer weer samen op de vloer.

Concept en Spel Liz Abels, Qi Qi van Boheemen, Judith Engelen, Jan Groenland, Manuel Groothuysen, Ies Kaczmarek, Megan de Kruijf, Ika Schwander, Myra Schouten, Bram van der Snel, Brent de Vries & Claire Vrijenhoek Begeleiding Florian Fischer Posterbeeld Ika Schwander & Qi Qi van Boheemen