THUIS!

Houda Bibouda & Sarah Ben Messaoud
vr 17 mrt ’23 19:30
Een spoken word tweeluik rondom THUIS, want wat is dat?
vr 17 mrt ’23
19:30
  • vr 17 mrt ’23
    19:30
    Theater van Deyssel
    Geweest

Spoken word artiesten Houda Bibouda en Sarah Ben Messaoud houden zich tijdens hun verblijf in Theater van Deyssel bezig met de vraagstukken rondom thuis. Vrijdag 17 maart presenteren ze met een hapje en drankje de uitkomsten van hun residentie. 

Daar waar je jezelf kunt zijn, de plek waar je je terug kunt trekken. Waar je mensen kunt ontmoeten en waar je veilig bent. Thuis hoeft niet plaatsgebonden te zijn. Het kan ook een gevoel zijn, een ervaring. Maar heeft iedereen een thuis? Wanneer is iets thuis? Wat is de toekomst van thuis?  

Over de makers

Houda (1992) schrijft, treedt op, coördineert, produceert, ontwikkelt concepten, coached en host. Onder het pseudoniem Tough and Vulnerable schrijft en treedt ze op. Houda ziet kracht en voelt kwetsbaarheid, en beide thema’s komen tijdens haar performances aan bod. Ook zet Houda zich in voor sociaal-maatschappelijke zaken door safe space events te organiseren en startte ze de anti-racisme actiegroep For Our Community in Tilburg. 

Sarah Ben (zij/haar) is ontwerper en brengt haar verhaal over met muziek, woorden en/of tapijten. Ze flirt met haar Marokkaanse achtergrond, is kritisch naar de maatschappij en zichzelf toe. Met als resultaat: een verhaal van melancholisch en melodisch karakter, gesproken in soms het Nederlands of Engels. 

Onderdeel van:
Theater van Deyssel