Welgekomen

Zwoll & Moll
zo 19 feb ’23
Welgekomen is een theatrale, muzikale en absurdistische huiskamervoorstelling over de woningnood.
zo 19 feb ’23

Welgekomen is een theatrale, muzikale en absurdistische huiskamervoorstelling over de woningnood. 

Twee studenten die hopeloos op zoek gaan naar een eigen plek. Met weglachend ongemak en grote frustraties neemt Zwoll&Mol je mee in hun zoektocht in de hoop een warm, schoon én betaalbaar plekje te vinden. Mogen wij misschien bij jou komen wonen? 

Zwoll&Mol, een tweetal met beide een voorliefde voor het absurde en het poëtische. Rick Wardenier (Zwolle) en Antonia Keersmaekers (Mol, BE)  vonden elkaar bij de opleiding Theaterdocent aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Dit jaar maken zij hun eerste voorstelling samen. Als makers proberen zij het uiterste in elkaar naar boven te halen door fysieke improvisaties waar ze zelf de vloer op gaan, verbonden met muzikale intermezzo’s. Het Overijsselse boerenland met een Belgische frietkot samengesmolten. Wat je van Zwoll&Mol kan verwachten is een lach en een traan, verwacht het onverwachte. Met een mix van performance, muziek en theater. 

 

 

  • Meld je aan via Instagram DM, onze mail: theatervandeyssel@frascatitheater.nl of de telefoon: 06-18642270.
Onderdeel van

Credits

concept en uitvoering Rick Wardenier en Antonia Keersmaekers dramaturgisch advies Christiaan den Dulk met dank aan, NORMA Startersfonds, Theater van Deyssel