Under Construction: Part time love

Frascati Producties presenteert: Cheyenne Toney
Fri 17 May ’24 and Sat 18 May ’24
Een multidisciplinaire talkshow met zang, theater en spoken word over de relatie tussen liefde en tijd.
Fri 17 May ’24
and
Sat 18 May ’24

Wat als liefde het enige is dat ons nog uit de haast en het hollen van het dagelijks leven kan trekken? Hoe voorkom je dat je je te veel door die liefde laat leiden en de balans niet verliest? En is liefde wel opgewassen tegen de systemen die wij in ons dagelijks leven blijven inbouwen voor efficiëntie?

Deze vragen en meer stelt muzikant, storyteller en host Cheyenne Toney zich tijdens Under Construction. Want hoeveel tijd hebben we tegenwoordig nog voor allesomvattende liefde in onze moderne samenleving? Samen met twee muzikanten, drie gasten en een stortvloed aan disciplines als muziek, spoken word, storytelling en spel neemt ze je mee in haar onderzoek. Zijn we teveel in de sprookjes gaan geloven die we zelf niet meer waar kunnen maken?

Over Cheyenne Toney

Singer/songwriter Cheyenne Toney heeft een bijzondere en krachtige stem met een uniek rauw randje waarmee ze haar publiek weet te raken. Haar muziek omschrijft zich het beste als een mix van Urban en Pop met een Caribisch tintje. Naast haar carrière als muzikant is ze werkzaam in het theaterwerkveld, waar ze onder andere als nieuwe maker bij Het Bijlmerparktheater haar eigen muziektheatervoorstelling heeft gemaakt. Binnen haar werk wisselen muziek, spoken word en spel elkaar in rap tempo af.

Over Under Construction

Frascati presenteert vanaf 2023 met Under Construction een programma voor makers die nieuwe perspectieven tonen, persoonlijk werk maken en daarmee niet vanzelfsprekende werelden bij elkaar brengen. Onder de vleugels van Frascati Producties krijgen zij een korte periode de tijd om op hun werk te reflecteren. Het programma biedt hen de ruimte om eerder gemaakt werk te verdiepen, om te experimenteren en zich verder te ontwikkelen. 

Under Construction werkt nauw samen met: Productiehuis Nowhere, Bijlmer Parktheater, Poetry Circle, Fringe Festival, Podium Mozaïek en Over het IJ Festival.

muziek Mr. Jetfly en Alexander Lopez Gonzalez fotograaf Chan.photography met dank aan Bijlmer Parktheater