Diarree is mijn lievelingskleur (8+)

Theater Artemis / Studio Julian Hetzel
Thu 14 Mar ’24 and Fri 15 Mar ’24
Oh shit, this piece smells like art!
Thu 14 Mar ’24
and
Fri 15 Mar ’24

Deze voorstelling voor iedereen vanaf 8 jaar laat zien dat je ook dingen kunt laten ontstaan door eerst andere dingen kapot te maken. Diarree is mijn lievelingskleur combineert explosief theater met beeldende kunst, actionpainting en muziek.

In Diarree is mijn lievelingskleur slaan Studio Julian Hetzel en Theater Artemis de handen ineen om te laten zien dat ook vanuit destructie schoonheid kan ontstaan.

Voor het allereerst maakt Studio Julian Hetzel werk voor een jong publiek - als onderdeel van hun lopende artistieke onderzoek naar de esthetisering van geweld. Julian Hetzel is performance maker, muzikant en beeldend kunstenaar met een politieke dimensie en een documentaire invalshoek. Zijn werk is veelgeprezen. Zo ontving hij o.a. in 2017 de VSCD-Mimeprijs voor The Automated Sniper (Frascati Producties en Ism & Heit). In 2019 was SELF de nationale inzending van Nederland op de Quadriënnale van Praag en presenteerde de Theater Biënnale van Venetië drie van zijn werken. 

regie Julian Hetzel spel Louis van der Waal, Willemijn Zevenhuijzen plus een derde speler kostuums Liesbet Swings decor Eva Koopmans dramaturgie Miguel Angel Melgares artistieke begeleiding Jetse Batelaan coproductie Ism & Heit/Studio Julian Hetzel