Bas de Brouwer

Kaartverkoop Nederlands Theater Festival 2023 is gestart

Vanaf deze week is de kaartverkoop van het Nederlands Theater Festival gestart! In Frascati zijn maar liefst drie voorstellingen te zien, waaronder onze eigen productie Bloodscent - Gavin-Viano / Frascati Producties.

 

Het Nederlands Theater Festival (NTF) markeert de feestelijke start van het nieuwe theaterseizoen, elf dagen lang – dwars door de stad Amsterdam. NTF toont de mooiste, meest indrukwekkende voorstellingen van het afgelopen seizoen, gebaseerd op de keuzes van zeven onafhankelijke jury’s uit Nederland en Vlaanderen. 

In Frascati zijn de volgende voorstellingen te zien:

Try not to know what you know - Merel Severs / Theater aan de Rijn

Vechtfilms met Jean Claude van Damme, Bruce Lee of Sylvester Stallone. Eenlingen die de wereld met spierkracht, strijdlust en klappen een veiligere plek maakten. Wie wilde vroeger niet zo’n held zijn? In de indrukwekkende en fysieke theaterperformance Try Not To Know What You Know stappen Merel Severs en Milou van Duijnhoven een zelfgebouwde arena in, waarin ze zowel het verlangen als de afkeer naar heldendom onderzoeken.

Nominatie BNG Bank Theaterprijs 2023.

De Uitnodiging - Laura van Dolron

Laura schreef een ode aan Mark. Aan liefde na scheiding. Over je hart openen. Nog een keer. En nu echt helemaal. Een ode aan haar geliefde en alle mensen die ondanks bindings- en verlatingsangst de sprong weer wagen. De Uitnodiging: een feel good voorstelling voor getekende mensen.

Geselecteerd voor de Vlaamse juryselectie.

Bloodscent - Gavin-Viano / Frascati Producties

In de muzikale en beeldende performance Bloodscent volgen we de koortsdroom-meets-healing-journey van een jonge vrouw (Princess Bangura) die ‘het roofdier’ dat haar misbruikte onder ogen moet komen om in het reine te raken met ‘de prooi’ die zij nooit wilde worden. Gegidst door haar spirituele voorouders stelt ze zich open voor haar Santa Yeye en volgt het grillige pad naar de ware heling: die van Body, Breath, Spirit en Soul.

Nominatie BNG Bank Theaterprijs 2023.

NTF: Bloodscent

Gavin-Viano / Frascati Producties

do 16 jun ’22 - do 14 sep ’23

NTF: De Uitnodiging

Laura van Dolron

di 29 nov ’22 - ma 11 sep ’23

NTF: Try not to know what you know

Merel Severs / Theater aan de Rijn

za 9 sep ’23 20:30