Bezoek Frascati met de Podiumpas!

Vanaf 1 november kun je voor €35 per maand onbeperkt naar voorstellingen en concerten bij meer dan 30 aangesloten podia verspreid over heel Nederland, waaronder Frascati! Op Podiumpas.nl vind je een overzicht van de Podia waar je de pas kunt gaan gebruiken. Reserveren kan telefonisch vanaf 30 dagen voor de voorstelling De pas is maandelijks opzegbaar na 4 maanden en is persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Het aanschaffen van een Podiumpas kan ook via de website

Podiumpas is meer dan een pas. Podiumpas is een kans om van iets groters deel uit te maken. Van een collectieve beleving. Met mensen die zich willen laten inspireren en verwonderen. Mensen die onbeperkt willen genieten van al het moois dat de Podia te bieden hebben. Een kans op een ervaring die niet compleet is zonder jou.

Welke organisatie zit er achter Podiumpas?

''Hoe zorg je dat mensen vaker en avontuurlijker naar theaters en concertzalen gaan?'' Met deze vraag was het idee voor Podiumpas geboren. Stichting Podiumpas is een initiatief uit de podiumkunstensector zelf, om het publiek meer flexibiliteit en avontuur te bieden. De Stichting heeft geen winstoogmerk, negentig procent van de inkomsten uit abonnementsgelden vloeit rechtstreeks naar de kunsten. Omdat ze continu samenwerkingen zoeken met andere partijen is de uitvoeringsorganisatie compact. Zo werken ze intensief samen met Cineville en maken ze gebruik van de door hen ontwikkelde infrastructuur. Zo hoeven ze niet zelf het wiel uit te vinden en zijn ze efficiënt met een maximale overhead van 10%.  

Vragen? 
Ga naar podiumpas.nl voor alle veel gestelde vragen. Staat je antwoord er toch niet bij, mail dan naar klantenservice@podiumpas.nl.

Benieuwd naar hoe Podiumpas werkt in Frascati? Klik dan hier!