LostWords: End Of The Road

LostProject i.s.m. Frascati
do 30 jan ’20 20:00
De jonge programmamakers van LostProject hosten op do 30 januari i.s.m. Frascati een nieuwe editie van hun befaamde debatavond LostWords.
do 30 jan ’20
20:00
  • do 30 jan ’20
    20:00
    Locatievoorstelling, Amsterdam
    Locatie
    Geweest

Onze ouders kozen voor het beloofde land Nederland en wij….wij werden hier geboren, zijn hier opgevoed, eten de ene dag moksi alesi en tijdens de winterdagen andijviestamppot, net zo goed als pasta, couscous, Johnny cake en Durum. Wij behoren niet tot zwart of wit. Wij zijn kinderen van Amsterdam.

De jonge programmamakers van LostProject hosten op do 30 januari i.s.m. Frascati een nieuwe editie van hun befaamde debatavond LostWords.

Ditmaal landen ze in het Surinaams-Nederlandse epicentrum Amsterdam Zuidoost en praten ze met jong en oud over het opgroeien binnen twee culturen.

Over LostWords

LostWords is een theatrale debatavond waarin actuele onderwerpen centraal staan die een jonge (en oude) generatie aangaan. Met LostWords gaan we op zoek naar woorden die gevonden willen worden. Woorden die een stem geven aan het leven van jongeren in de grote stad en alle uitdagingen die dat met zich mee brengt. LostWords is een veilige ruimte voor diverse verhalen.

Deze editie van LostWords rond biculturaliteit vindt plaats in Lola Bae/Not Yet Shebang in A’dam Zuidoost.

Over LostProject

LostProject (o.l.v. Priscilla Vaudelle en Tim van den Heuvel) initieert projecten, programma’s en voorstellingen met een diverse groep interculturele Amsterdamse jongeren. Thema’s als gender, mannen en vrouwenrollen, culturele identiteit, interculturaliteit, politiek en meer maken ze bespreek baar voor een nieuw en gemêleerd publiek. De fascinatie komt voort uit hun eigen geschiedenis.

 

 

LET OP: Deze voorstelling is op locatie.

oprichter Priscilla Vaudelle dramaturgie Arman Tarhan host Yahmani Blackman pr Giefa Boomdijk junior programmeur Ryan Pinas productie Belle Lammers