(on) Gezien

Rufus de Vries
vr 19 apr ’24 16:30
Gedeelde ruimte als plek voor alledaags contact.
vr 19 apr ’24
16:30
  • vr 19 apr ’24
    16:30
    Theater van Deyssel
    Lodewijk van Deysselstraat 91, 1064 HM Amsterdam

Per 1 september sluiten enkele winkels in de Lodewijk van Deysselstraat vanwege de renovatie die dan gepland staat. Voor zijn fotoreeks (On)Gezien vangt Fotograaf Rufus de Vries de laatste ontmoetingen tussen de winkeliers en hun bezoekers/ klanten die in deze pandjes ontstaan. (On)Gezien is te zien op vrijdag 19 april in Theater van Deyssel.

De pandjes worden momenteel als buurt-economische deel-ruimtes gebruikt. Meerdere buurtondernemers drijven van hieruit hun micro-onderneming. De eerste drie pandjes die onder handen worden genomen zijn de Schone Zaak, de ZelfMaakZaak en de SnuffelZaak. Hierin zitten o.a. de buurtondernemers Wil, Epi, Jacky en Belaid. Zij verlaten begin september 2024 deze pandjes. 

Reserveren

Dit programma is gratis te bezoeken.
Reserveer door te mailen naar: tvd@frascatitheater.nl 

Aanvang opening: 16:30u

 

Onderdeel van

Over de maker 

Rufus de Vries (1976) werkt sinds zijn afstuderen aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunst Den Haag in 2002 als zelfstandig fotograaf. In zijn fotografie staan relaties die mensen met elkaar of met hun omgeving hebben, centraal. Onderzoek is daarbij een essentieel onderdeel van zijn werk. Aan de hand daarvan creëert hij alledaagse scenes. In de afwerking monteert hij vaak meerdere momenten in één beeld  om zo op een gelaagde manier verhalen te tonen. Voor meer info, ga naar:  www.rufusdevries.nl