Nieuw West Beat Makers

Urban Activity Partners
ma 22 jan ’24 - ma 24 jun ’24
Beat-making sessies op elke 2e en 4e maandag van de maand.
ma 22 jan ’24
-
ma 24 jun ’24

Dit communityproject in Nieuw-West brengt mensen bij elkaar om samen muziek te luisteren en beats te produceren. Dit keer verwelkomt Urban Activity Partners muzikanten, van alle niveaus en genres, in Theater van Deyssel.

Neem je favoriete instrument, sampler, drummachine, je stem of misschien zelfs iets eenvoudigs als een zoutvaatje mee - en draag op jouw manier bij aan de creativiteit.

Deze workshop is gratis bij te wonen elke 2e en 4e maandag van de maand om 19:00.

Reserveren

  • Dit programma is gratis te bezoeken. Reserveer via mail: tvd@frascatitheater.nl 
  • Duur 2 uur
  • Elke 2e en 4e ma vd maand om 19:00

Over Urban Activity Partners  

Urban Activity Partners is een startup van Guillio Chedi en Isaac Carrino. Ze bedenken en creëren sociale initiatieven en interacties voor en door de community.

Isaac Carrino (links op de foto) is een fanatieke platenverzamelaar, beatmaker, stadshistoricus en aspirant-communitymaker uit Ohio. Hij rondde zijn bachelorstudie geschiedenis af met minors in economie en filosofie aan de Youngstown State University, werkte in non-profit stadsplanning in zijn geboorteplaats Warren, Ohio en haalde zijn masterdiploma geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam. Hij is eigenaar van muziekstudio ‘Synergy Sleeptime Music Productions’ in Amsterdam Nieuw-West en richtte samen met Guillio Chedi het startup-project Urban Activity Partners op.

Guillio Chedi (rechts op de foto) geboren en getogen Amsterdammer, is medeoprichter van Urban Activity. Door zijn unieke achtergrond in zowel academische sociale wetenschappen als sport, bezit Guillio diverse vaardigheden en perspectieven. Hij heeft een diep inzicht in menselijk gedrag, gemeenschapsdynamiek en het belang van sociale cohesie.