If I can dream

Sam Andrea // Het Verbond
vr 27 okt ’23 17:00
Ter gelegenheid van de nieuwe muurschildering is er een borrel in de hal waar Het Verbond, Café de Richel en Frascati 4 elkaar kruisen.
vr 27 okt ’23
17:00
  • vr 27 okt ’23
    17:00
    Frascati 4 - Hal

Een wandschildering geïnspireerd op de drijvende kracht van de verbeelding. Een tafereel van figuren reikend naar de hemel. Het lijkt misschien een doelloze worsteling, alsmaar streven naar iets onbereikbaars. Toch is dat wat ons drijft tot het maken van de grote sprongen het onbekende in. 

Ter gelegenheid van de nieuwe muurschildering is er een borrel in de hal waar Het Verbond, Café de Richel en Frascati 4 elkaar kruisen. Komt dat zien! 
 
Sam Andrea (1991) is een schilder pur sang, bekend om zijn virtuoze techniek, gekoppeld aan een helder coloriet en duistere onderwerpen. Hij leerde tekenen bij kunstenaar Frans Franciscus en studeerde af aan de KABK in 2018. Zijn werk werd eerder vertoond op Big Art Zaanstad, Art Rotterdam, in galeries in Kopenhagen, Antwerpen en Mexico City. Na twee succesvolle solo-tentoonstellingen bij Vriend van Bavink in 2019 en 2022, zal zijn derde solo-tentoonstelling openen in zustergalerie Fanny Freytag op 15 december 2023, Amsterdam. 

Onderdeel van