Fringe: The Absent Academy

Agat Sharma & Sipan Sezgin
wo 13 sep ’23 en do 14 sep ’23
Je speelt leerling van verloren talen, leert verdwenen gezichten en andere vergeten kennis te tekenen.
wo 13 sep ’23
en
do 14 sep ’23

In The Absent Academy krijg je les in het behoud en de verspreiding van vergeten, verwijderde, verdrongen en verborgen kennis. Het eerste vak heet 'Writing a Poem in a Lost Language' en het tweede 'Drawing the Face of a Disappeared Person.' Om te slagen moet de student kennis verwerven, samenwerken en een examen afleggen.

The Absent Academy is een prestigieus instituut, een school voor het behoud en de verspreiding van kennis die vergeten, verwijderd, verdrongen, verborgen, genegeerd of overschreven is. Het schoolpersoneel Sipan Sezgin en Agat Sharma zijn de hooggekwalificeerde en deskundige docenten die zich inzetten om deze verloren kennis weer tot leven te wekken. 

Dit schooljaar krijgen de studenten van The Absent Academy de kans om drie unieke en intrigerende onderwerpen te verkennen. Het eerste onderwerp in The Absent Academy heet ‘Writing a Poem in a Lost Language’. Het tweede onderwerp: ‘Drawing the Face of a Disappeared Person. De Academy wordt afgesloten met een zenuwslopend examen. Bij succesvolle afronding van het programma krijgen de studenten een certificaat en voegen ze zich bij de zeer gewaardeerde alumni cirkel van The Absent Academy.