Afrovibes: Rise and Fall

Sisti Richard Mushi (TZ)
wo 4 okt ’23 en do 5 okt ’23
Rise en Fall herinnert ons eraan dat we samen bijna elke moeilijke situatie om kunnen zetten in magie!
wo 4 okt ’23
en
do 5 okt ’23

De Tanzaniaanse choreograaf Sisti Mushi laat met het duet Rise and Fall zien dat elk levenspad opofferingen kent om dromen te kunnen realiseren. Hij toont het vermogen van mensen om te dromen en deze dromen te volgen. 

Tijdens de voorstelling nemen twee dansers ons mee op reis en volgen we hun strijd om hun dromen te kunnen volgen. Ze onderzoeken hoe ze steun en zorgzaamheid voor hun dromenjacht kunnen vinden bij de mensen om hen heen. Met humor laten ze de betekenis van steun zien, het belang om elkaar bij te staan en letterlijk ‘op te heffen’ in de donkerste momenten. Zoals een Tanzaniaans spreekwoord luidt ‘alleen kun je niet winnen, samen kunnen we dat wel’. 
Rise en Fall herinnert ons eraan dat we samen bijna elke moeilijke situatie om kunnen zetten in magie!

Eerder te zien Eant Festival Kigali 2021, National Museum Dar es Salaam 2022, Alliance Francaise Dar es Salaam 2022, Habana Haba Festival Das es Salaam 2022

  • Duur: 45 min.
  • Bij het aanschaffen van tickets voor twee of meer voorstellingen van Afrovibes Festival, krijg je 5 euro korting per ticket. Deze kortingsoptie wordt toegevoegd aan de verschillende ticketopties en kan je zelf selecteren. 
  • wo 4 okt 22:30 - 00:00 Afterparty met DJ Lovesupreme

choreografie Sisti Richard Mushi dansers Godchance Mariko Eben, Sisti Richard Mushi / Tanzania 2021