Theater Na de Dam: Alles in mij

Khadija Massaoudi / Theater na de Dam Producties i.s.m. Frascati
vr 5 mei ’23 20:00
Vier vrouwen met verschillende achtergronden vertellen over hoe de Nederlandse geschiedenis hun familie en henzelf getekend heeft.
vr 5 mei ’23
20:00
  • vr 5 mei ’23
    20:00
    Theater van Deyssel
    Lodewijk van Deysselstraat 91, 1064 HM Amsterdam

In de documentaire-film Alles in mij interviewt theatermaker en journalist Khadija Massaoudi, in het kader van de herdenking van de Tweede Wereldoorlog, vier vrouwen met verschillende achtergronden over hoe de Nederlandse geschiedenis hun familie en henzelf getekend heeft en over het meedragen van trauma’s die van generatie op generatie overgedragen zijn.

Massaoudi maakte Alles in Mij tijdens de lockdown in 2021. Alles in Mij werd goed ontvangen en kreeg een lovende recensie in de Theaterkrant. De verhalen en de krachtige woorden van de geïnterviewde vrouwen waren herkenbaar, on point en voor altijd actueel. Het is dan ook een waar genoegen om de film twee jaar later te kunnen vertonen en dit keer wel met de aanwezigheid van publiek. De film met nagesprek is te zien in Theater Van Deyssel. 

 

 

 

Reserveren

Dit programma is grais te bezoeken. Reserveer door te mailen naar: theatervandeyssel@frascatitheater.nl 

 

  • Duur: 90 min incl. nagesprek
  • Taal: Nederlands
Onderdeel van

met Sam Ghilane, Lara Nuberg, Urmy Macnack en Nadia Bouras concept, interviews, regie en zang Khadija Massaoudi muziek Lucie de Saint Vincent camera & edit Adriaan Schuitemaker productie theater Vyne de Ruyter techniek Atilla Nemeth en Bram Giebels dramaturgie Jaïr Sanders en Bo Tarenskeen