Mijn reis door Amsterdam Nieuw-West

Karin van der Wiel
vr 12 aug ’22 15:00
Karin van der Wiel legt het dagelijkse leven vast in Amsterdam Nieuw-West
vr 12 aug ’22
15:00
  • vr 12 aug ’22
    15:00
    Theater van Deyssel

Hoe leven we in een gebied dat lang geleden bedacht is op de tekentafel? Hoe is het om te wonen en werken tussen de rijke geschiedenis en de minstens zo controversiële toekomst van Nieuw-West? Met de analoge camera leg ik het dagelijkse leven vast. 

Tijdens mijn vorige projecten ben ik de archieven ingedoken, op zoek naar materiaal uit onder andere de jaren ‘50, toen de eerste paal in de grond werd geslagen voor de bouw van de Westelijke Tuinsteden. Door oude analoge camera's te gebruiken, zelf de film te ontwikkelen en de foto's af te drukken, verbind ik de beelden van vandaag aan de rijke historie van het gebied. 

Het project Mijn reis door Amsterdam is te volgen de Instagram pagina's van Karin van der Wiel en 'Analogue photo project'.

Kom Langs 

Karin van der Wiel verblijft van 1 t/m 15 augustus in Theater van Deyssel. Tijdens deze periode komt er iedere dag een nieuw beeld bij de raamexpositie. Kom langs op vrijdag 12 augustus tussen 15-17 om alle nieuwe foto's te bekijken!

Reserveren

Dit programma is gratis te bezoeken, maar reserveer je plek door te mailen naar tvd@frascatitheater.nl

Onderdeel van:
Theater van Deyssel

Dit project is mede mogelijk gemaakt door het Amsterdamse Fonds voor de Kunsten, Theater van Deyssel en New Metropolis Nieuw-West.