© Hutspot Fotografie

Able To Fuck Love

Gavin-Viano
do 15 sep ’22 en vr 16 sep ’22
De Engelstalige, Shea-Butter-Poppin-Soulvolle monoloog van Gavin-Viano.
do 15 sep ’22
en
vr 16 sep ’22

De jonge performer waagt een poging om zijn perceptie van seks en van liefde te begrijpen. In een wereld vol exotisme, is zijn wokeness een belangrijke zintuig om tot ware verbinding te komen. Kwetsbaar, open & bloot.

In deze voorstelling wordt hij begeleid door vier violisten van The Eurasia Quartet en door pianist Joachim Henriëtta. De nummers zijn geschreven door dezelfde pianist, door Gavin-Viano en de arrangementen zijn gecomponeerd door Ilja Reijngoud.

  • De voorstelling is Engels gesproken.
  • Duur: 60 min.

Over Gavin-Viano

Gavin-Viano (Frascati Producties) studeerde in de corona-zomer van 2020 af aan de Toneelacademie Maastricht. Hij ontving in 2020 ook de DNA Next Stimuleringsprijs, ter waarde van €25.000,-. Voordat hij begon met zijn studie in Maastricht, heeft hij succesvol gestudeerd aan The New York Film Academy en bij CODARTS Rotterdamse Dansacademie.

In de pers

''Gavin-Viano zingt zijn smachtende liefdesliedjes met een jeugdig elan en een ferme Stevie Wonder-intonatie, die bromt van warmte, begeleid door een strijkkwartet en keyboards.'' ★★★★ NRC

Performer Gavin-Viano Pianist Joachim Henriëtta Componisten Gavin-Viano & Joachim Henriëtta Arrangeur Ilja Reingoud Strijkers Eurasia Quartet, Asia Czaj, Stanislav Degtyarev, Ekaterina Degtiareva, Justinas Kaunas, Eglė Kaunietytė, Paloma Ortas Lichtontwerper Maarten Hietbrink Productieleider Jostha Delima 

Met dank aan SENA, Fonds Podiumkunsten en Stichting TRC Promotion

Able to fuck love is een bijzonder indrukwekkende toevoeging aan Gavin-Viano’s nu al zo rijke oeuvre.

Theaterkrant, Keuze van de criticus