SLIKK

Igor Alvarez Cugat / Regie opleiding ATD, Amsterdam
vr 24 jun ’22 18:00
vr 24 jun ’22
18:00
  • vr 24 jun ’22
    18:00
    Frascati, Amsterdam
    Frascati 2

Ontmoet Shane, onderdeel van de onderbetaalde generatie. Leeft voor het weekend, woont nog steeds bij z'n ouders.

Ga met hem en z'n boys een avond uit - gebruind, gespierd en gewapend met al z'n loon van de maand: een weekend miljonair.

Vanavond is hij aan zet. Alles groot, groter, grootst.

En op maandag, is het terug aan het werk en beginnen we weer van vooraf aan.

SLIKK neemt je mee in een gloeiende, krakende achtbaan de stad in.

  • Duur: 60 min
Onderdeel van

Over de makers

Igor Alvarez Cugat treedt op als stem voor degenen die worden gediscrimineerd op grond van seksuele geaardheid, genderidentiteit en/of genderexpressie. 

Thema’s met betrekking tot liefde, religie en familie spelen een grote rol in zijn werk, evenals depressie als gevolg van misbruik, pesten en negatieve sociale ontwikkeling tijdens de kindertijd. 

Igor vindt dat we vooruitstrevend moeten zijn in onze ideeën en onze realiteit. Zijn werk is een reflectie van zichzelf en aangezien hij zichzelf identificeert als ‘anders’, nieuwsgierig en rebels wil hij dit graag ook terugzien in zijn werk.

“Het normatief moet veranderen en we moeten op zoek gaan naar nieuwe manieren om deze verandering tot stand te brengen.” - Igor

Levi Dali Middendorp is in 2020 afgestudeerd aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie. Sindsdien is hij te zien geweest in o.a. U bevindt zich hier (Dries Verhoeven), BLOOS de mannen (Marte Boneschansker) en in zijn eigen geschreven voorstelling Ergens Op de Wereld Is het Stil (met Sebastiaan de Bie). 

Levi gaat uit van een interdisciplinaire werkstijl, waarin hij meerdere aspecten van het vak blijft onderzoeken. 

“Ik wil dingen maken en in dingen spelen die inspireren. Onderhuidse fantasie, fascinatie en kinderlijke nieuwsgierigheid” - Levi

regie Igor Alvarez Cugat spel Levi Dali Middendorp tekst Roel Pronk foto Zaki Chouhou