agenda

Vandaag 20:00 Twomenshow
Dood Paard
uitverkocht
20:30 Detective Moncler
Jan Hulst & Kasper Tarenskeen / Theater Oostpool
Tickets
21:00 NL Première + Q&A Woyzeck: das schärfste Messer Deutschlands / Het scherpste mes van Duitsland
Lorenz Nolting (DE)
Tickets
Morgen 20:00 Twomenshow
Dood Paard
uitverkocht
20:30 Detective Moncler
Jan Hulst & Kasper Tarenskeen / Theater Oostpool
uitverkocht
Bekijk volledige agenda

D̶A̶R̶K̶MATTER

Cherish Menzo / Frascati Producties / GRIP i.s.m. De Coproducers

di 24 mei ’22 - za 8 apr ’23

Schrödingers hond

Kim Karssen / Frascati Producties in coproductie met De Warme Winkel

di 13 sep ’22 - za 8 apr ’23

A sense of an ending

Gerben Vaillant / Frascati Producties

do 6 apr ’23 - za 15 apr ’23

Commitment Phobe

Ira Brand / Frascati Producties

wo 19 apr ’23 - za 22 apr ’23

Endless February

De Balie / Frascati Producties

do 23 feb ’23 - di 25 apr ’23

Katie Cruel

LENZ / Frascati Producties

di 16 mei ’23 - za 27 mei ’23

Kaartverkoop Holland Festival 2023 in Frascati

Het grootste internationale podiumkunstenfestival van Nederland komt in juni terug naar Frascati en de kaartverkoop van de eerste voorstellingen is vanaf nu gestart! 

di 14 mrt ’23

Gavin-Viano ontvangt Henri Winkelman Award

Frascati-maker Gavin-Viano heeft op maandag 6 maart de Henri Winkelman Award ontvangen, inclusief een prijs van €10.000. ''De inclusieve voorstellingen van Gavin-Viano stellen een collectief belang centraal en gaan voorbij de individuele belangen van de makers'' aldus de jury.

 

do 9 mrt ’23

Frascati als experimentele fertiliteits- en abortuskliniek

To reproduce or not to reproduce?  In haar laatste productie onder de vleugels van Frascati Producties battlefield of dreams bouwt Floor Houwink ten Cate, samen met schrijver Brecht De Backer,  ons theater voor vier avonden om tot een experimentele fertiliteits- en abortuskliniek. Verwacht een event vol opera, documentaire, performance, lezing, debat en open mic. 

vr 17 feb ’23

Coöperatie LENZ komende jaren verbonden aan Frascati producties

Vanaf 2023 werken Erasmus Mackenna, Marit Hooijschuur en Roel Pronk als theatercoöperatie LENZ onder de vleugels van Frascati Producties. Het werk van LENZ begeeft zich op de grens tussen theater, live muziek en performance.

do 9 feb ’23

Bloodscent komt terug naar Den Haag, Amsterdam, Utrecht en Rotterdam

Vorig jaar net misgegrepen? De muzikale en beeldende performance van Gavin-Viano, welke door Het Parool is gekozen als één van de beste voorstellingen van 2022, komt terug met een minitour. 

di 31 jan ’23

Cherish Menzo over tour D̶A̶R̶K̶MATTER

Frascati-maker Cherish Menzo is momenteel op tour met de performance DARKMATTER. Daarin reist ze naar een gitzwart, punky en vervreemdend universum en rekt ze de mogelijkheden van het lichaam tot het maximale op. Wij spraken met Cherish over haar tour, inspiratie voor de voorstelling en meer!

di 24 jan ’23

Late Night Feelings

Als aanvulling op hun nieuwste voorstelling Rubens Meisjes, stelt Club Lam speciaal voor Frascati op di 10 t/m do 12 jan een uitgebreid contextprogramma samen genaamd Late Night Feelings inclusief special guests, beeldende kunst én een afterparty met een PAARDENRAVE.

wo 4 jan ’23

Nagesprek Asefeh Eskandari & expositie over demonstraties Iran

Aansluitend op de voorstelling Songs for no one van Nastaran Razawi Khorasani, organiseren wij op do 15 dec een nagesprek en expositie met Asefeh Eskandari van actiegroep Woman, Life, Freedom. Asefeh vertelt meer over de onrusten in Iran en wat er voor de demonstranten op het spel staat. 

ma 5 dec ’22

GLAMCULT in gesprek met Maria Magdalena Kozłowska

In haar tweede performance Dead Skin bij Frascati Producties duikt maker Maria Magdalena Kozłowska met jazzmuzikant Bjørk Delcroix Semey in de eenzaamheid van de sprookjesachtige vuilnisbelt genaamd consumentisme, met een surrealistische modeshow. Online platform en magazine Glamcult sprak met Maria over haar aankomende première, de humor in mode en de diepgang waarin 'dingen' een rol kunnen spelen in ons leven.

do 17 nov ’22