Khadija Massaoudi nieuwe coördinator van Theater van Deyssel

Sinds maart 2023 is Khadija Massaoudi onderdeel van het Artistiek team van Frascati en de nieuwe coördinator van Theater van Deyssel. Hier zal zij zich de komende tijd bezighouden met het programmeren en ontwikkelen van producties, podiumactiviteiten en residenties. 

 

Over Khadija Massaoudi

Khadija Massaoudi, geboren en getogen in Amsterdam, werkt als schrijver, theatermaker, journalist, adviseur en performer. Massaoudi creëert multimediale projecten waarin theater, muziek en journalistiek samenkomen. Het verbinden van mensen met verschillende werk- en culturele achtergronden is niet alleen haar passie maar ook haar kracht.

Residenties

Vanaf april nodigt Massaoudi elke maand een nieuwe maker uit voor een residentie in Theater van Deyssel. Hierbij geeft ze makers uit verschillende disciplines de ruimte om eigen werk, gebaseerd op en/ of geïnspireerd door Nieuw West, te ontwikkelen en te presenteren.

Maandag 3 april neemt theatermaker Nilay Ceber een maand lang intrek in Theater van Deyssel, waar zij zal werken aan haar theatraal vooronderzoek naar feminisme binnen de Turkse gemeenschap. Zondag 30 april presenteert ze haar onderzoek aan publiek.