Patatje Masterclass: editie #1 fondsen en subsidies

ENT // Het Verbond
Sun 10 Dec ’23 16:00
Een boeiende masterclass, een portie goed gebakken frieten en een gezellige en spannende pubquiz
Sun 10 Dec ’23
16:00
  • Sun 10 Dec ’23
    16:00
    Frascati
    Het Verbond

Editie #1 fondsen en subsidies

Want ja, je hebt weer een waanzinnig idee.
Een geniaal concept voor een show, performance, kostuum, 
beeldend kunstwerk, tekst, muziekcompositie, scenografie… 

Maar nu, het saaie en moeilijke (althans dat denken we vaak) gedeelte: GELD. 
O mijn hemel! Waar komt het vandaan? Wie betaalt wat? Waar moet ik zijn? Wat moet ik doen? Heb ik goed verwoord wat ik wil? Is mijn idee sterk genoeg? Heb ik wel genoeg genetwerkt? Heb ik meer populariteit nodig? Is het productioneel genoeg in orde? Hoe win ik vertrouwen van een fonds? Hoe krijg ik wat zij van me nodig hebben op een rijtje? 

Hoe werken al die dingen?! Je hoofd ontploft nog net niet van de geldstress.

Dus… Zijn deze vragen een beetje herkenbaar? En lijkt het jou niet verkeerd om een handje op weg geholpen te worden? Dan ben je van harte uitgenodigd op 10 december. Voor een beperkte groep organiseren we een masterclass met de persoon die wel weet hoe het werkt: Celine Bosman!

Celine Bosman werkt vanuit haar bedrijf Celine Werft aan fondsenwerving en publieksbinding voor jonge makers met een opvallende visie. Samen met hen zoekt ze naar de juiste woorden voor hun plannen en gaan ze op zoek naar passende fondsen. Momenteel werkt ze met o.a. Boys won’t be boys, Vondelpark openluchttheater en de Toneelmakerij, maar tijdens de masterclass werkt ze met jou! Ze geeft algemene tips en tricks én bespreekt ook graag de plannen die je al hebt liggen.

En mocht je denken, joh, is dat alles die workshop...     

NEE! Nadat al je angsten, problemen en onzekerheden zijn weggenomen gaan we samen aan de frituur, om een stevige bodem te leggen voor een spectaculaire THEATER PUBQUIZ. (Waar je stiekem ook meteen al je vers geleerde kennis over fondsen en subsidie in kan zetten.)

Deze pubquiz en borrel zijn gratis toegankelijk voor alle ENT leden. Je kunt dus ook hier pas aansluiten! (wel óók even inschrijven via de link naar het form)
18:30 inloop pubquiz-only 

Deelname aan de masterclass inclusief het eten kost €3,50. 
(Deze betaal je pas op locatie)

INSCHRIJVEN VIA DEZE LINK! 

pas na een bevestigingsmail van google is je inschrijving definitief

WEES SNEL. Er is maar beperkt plek!  

Wij hebben er heel veel zin in om dit succesvolle ENT jaar op deze manier met jullie af te sluiten. 
Tot dan!

LIEFS 

Ensemble Nieuwe Theaterwerkers

 

 

Ensemble Nieuwe Theaterwerkers is een vereniging die staat voor een meer verbonden, duurzamer en inclusiever theaterveld. Ze ontstond vanuit de wens om de kloof te dichten tussen de jonge theaterwerker en het werkveld, maar ook tussen de theaterstudenten en net afgestudeerden onderling. Door een platform te bieden en verschillende dingen te organiseren zoals talks, een jaarlijks congres en het jaarlijkse afstudeerfestival ENTER, dragen ze daar aan bij.

Het Verbond (werktitel) is een nieuwe ruimte binnen Frascati waar makers het voor het zeggen hebben. Het is een lab in aanbouw waarbinnen een programma wordt opgezet door makers om onderzoek, training en reflectie met elkaar en met publiek te delen.