Educatie

CKV & EDUCATIE 2021-2022

Frascati is dé plek waar jongeren worden uitgedaagd om kennis te maken met eigentijds en multidisciplinair theateraanbod. In vorm en inhoud sluiten de voorstellingen goed aan bij de belevingswereld van jongeren. De theatermakers van Frascati zijn geworteld in de stad en verhouden zich voortdurend tot de wereld en de samenleving waarin wij leven. De makers gebruiken herkenbare thema's en frisse stijlen in theater, dans, mime en performance die voor jongeren inspirerend, confronterend, toegankelijk en leerzaam zijn.

Een aantal voorstellingen programmeren we speciaal voor een jong publiek, maar ook uit ons reguliere aanbod zijn veel voorstellingen geschikt voor de jonge kijker. Samen met de school wordt uitgezocht wat uit het aanbod van Frascati het beste past bij achtergrond, leeftijd en opleidingsniveau. We bereiden graag een groep scholieren voor op het bezoek aan een voorstelling. Op aanvraag kunnen we diverse activiteiten als workshops, voor- & nabesprekingen en rondleidingen aanbieden. 

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw school, neem dan contact op met Kiki Rosingh, Programmeur & Educatie.
Aanmelden voor onze halfjaarlijkse educatiemailing kan hier.

Bij groepen leerlingen boven 10 personen krijg je bij ons altijd een scholierenkorting van 6 euro per kaartje op de reguliere entreeprijs. Bij individueel bezoek of groepen kleiner dan 10 personen krijgt iedereen €3,50 korting per voorstelling.

Uit ons aanbod tippen wij voor jongeren:

 

NOV 2021

 

DEC 2021

 

JAN 2022

 

FEB 2022

 

MRT 2022

 

APR 2022

 

MEI 2022