Vacature Barmedewerkers Frascati Café

Ben je op zoek naar een bijbaan in een dynamisch theatercafé? Wil je werken in het creatieve hart van Amsterdam? Frascati Café is regelmatig op zoek naar gemotiveerde barmedewerkers. Sluit je aan bij ons team!

Over ons

Gelegen in het levendige centrum van Amsterdam en met een knus mini-buurttheater in Nieuw-West, biedt Frascati een mix van meer dan 550 voorstellingen per jaar, inclusief werken van internationale producties en ons eigen productiehuis, Frascati Producties. 
 
Frascati Café in het centrum is de ideale plek om de sfeer van een theateravond compleet te maken. Of je nu voor een voorstelling komt, napraat met theatermakers en -liefhebbers of alleen geniet van een drankje op het terras: hier voelt ons publiek zich thuis. Voor ons veelzijdige café zoeken wij regelmatig:  

Enthousiaste barmedewerkers - op oproepbasis, gemiddeld twee shifts per week

Als barmedewerker ben jij samen met je collega’s het gezicht van ons café. Je houdt je bezig met het schenken van drankjes en springt af en toe bij in de keuken. Je draagt bij aan de bruisende en creatieve energie van ons café en je werkt in een gezellig en gemotiveerd team. Jouw collega’s hebben verschillende leeftijden, interesses en achtergronden. 

Wie zoeken wij? 

  • Jij wordt blij van kunst en cultuur.
  • Je bent sociaal, nieuwsgierig en maakt makkelijk een praatje met iedereen. 
  • Je bent beschikbaar voor shifts in de avonden en weekenden.
  • Heb je een BHV-certificaat? Top! Zo niet, dan gaan we dit samen regelen.
  • Je woont in Amsterdam of directe omgeving.

Wij bieden: 

  • Een salaris dat start vanaf €13,27 per uur volgens de Horeca cao.
  • Een plek in een gezellig en hecht team waar iedereen zichzelf mag zijn.
  • Gratis toegang tot talloze voorstellingen.
  • Leuke teamborrels, premièrefeestjes en jaarlijkse uitjes.
  • Frascati-vouchers om vrienden en familie mee te nemen naar voorstellingen. 

Goed om te weten 

Je start met een contract dat loopt tot het einde van het seizoen. In juli en augustus zijn we dicht, maar bij wederzijdse tevredenheid krijg je na de zomer gewoon een nieuw contract. Je kunt ook als freelancer bij ons aan de slag.
 
Mocht je nog wat meer willen weten, stuur dan een berichtje naar bedrijfsleiding@frascatitheater.nl.

Enthousiast? 

Omdat we regelmatig nieuwe barmedewerkers zoeken, staat deze vacature altijd open voor nieuw talent. Wij zijn benieuwd wat jij meeneemt en met ons kan delen. We nemen altijd binnen een paar dagen contact met je op. 

Solliciteer via deze link