Eigenlijk is alles Amazing

L'Amour Toujours
Tue 5 Mar ’24 - Wed 13 Mar ’24
Een unieke real-life theater experience in full-colour 3D waarin je met je eigen ogen een echte toneelvoorstelling ziet ontstaan.
Tue 5 Mar ’24
-
Wed 13 Mar ’24

Terwijl de hemel wordt opgelicht door drones, doet een kip een kickflip op een skateboard. Bossen branden weg, een kleuter speelt foutloos de nocturnes van Chopin en je weet niet eens of dit tekstje geschreven is door een mens of AI. En het doet ons allemaal niks. Zijn we nu voor altijd afgestompt? 

Nee. Er gloort hoop door de alomvattende ruis. We hebben een magische ruimte ontdekt genaamd ‘theater’: het redmiddel tegen onverschilligheid. Een unieke plek met een bizar concept waarin men nog geconcentreerd ergens naar moet kijken. En wij, drie naïeve makers met de spanningsboog van een TikTok filmpje, zullen alles uit de kast halen om jou te raken. Zo diep en hard mogelijk. En anders doen we maar alsof. Want je laten raken is ook maar gewoon een kwestie van goed mikken en hard gooien. Muziekje eronder, puffie rook, mooi lichtje erop; emotie is een trucje.

Laat je onderdompelen in deze real-life theater experience in full-colour 3D waarin wij al onze emotionele trucs ter plekke zullen onthullen. Een unieke ervaring waarin je met je eigen ogen een echte toneelvoorstelling ziet ontstaan. Kijk maar eens goed rond, want Eigenlijk is alles Amazing.

  • Première do 7 mrt 2024
  • Duur: 75 min

Over L'Amour Toujours

L'Amour Toujours is het gezelschap van Lilou Dekker en Leon Brill. De makers hebben elkaar gevonden in hun neiging om te treuren om dingen die om te lachen zijn en te lachen om dingen die treurig zijn. Met een grote compassie voor de ploeterende mens die ook maar iets van het leven probeert te maken. 

In februari stond het gezeldschap in Frascati met Ik vind het nu al kut dat het voorbij is, over nostalgie, het heden, verleden en de toekomst. 

concept, tekst & spel Leon Brill Lilou Dekker Teun Smits regie Teun Smits eindregie Joeri Vos techniek Mathisse Coornaert zakelijk leiding Marten Oosthoek