Met dank aan…

Vince van Neer (Toneelschool ArtEZ)
Fri 23 Jun ’23 19:00
Een muzikale, theatrale reis over de moeilijkheden van de puberteit, depressie, buiten de groep vallen, een moeilijke thuissituatie en verliefd worden op je beste vriend.
Fri 23 Jun ’23
19:00
  • Fri 23 Jun ’23
    19:00
    Frascati
    Frascati 2

Het leven van een puber is geen pretje, en zeker niet als je John Carton bent.

Wanneer John wakker wordt in het ziekenhuis, na een aanrijding, voelt hij iets wat hij nog nooit eerder heeft gevoeld: alles. Van het ene moment op het andere veranderd zijn volledige ervaring van het leven van een hopeloos bestaan, naar een wereld waar alles met elkaar in verbintenis staat. Verward door deze nieuwe gevoelens gaat hij opzoek naar de woorden die zijn nieuwe realiteit kunnen beschrijven.

John neemt het publiek mee op een muzikale, theatrale reis van 45 minuten door zijn leven, waarin hij zich door de moeilijkheden van de puberteit waadt, depressie, buiten de groep vallen, een moeilijke thuissituatie en verliefd worden op je beste vriend.

Over de maker

Vince van Neer is geboren in Nijmegen, op 4 mei 1996. Pas op 18 jarige leeftijd begon hij met acteren toen hij naar het MBO theater in Arnhem ging, na 4 jaar op deze opleiding stroomde hij door naar de Artez Toneelschool.

  • Duur: 45 min.

tekst, spel en muziek Vince van Neer Eindregie Jasper Vaillant