Is the fire still burning

Agri Issa / ATD Amsterdam
Fri 23 Jun ’23 17:30
Wat gebeurt er als wij de connectie met ons innerlijke kind laten vallen?
Fri 23 Jun ’23
17:30
  • Fri 23 Jun ’23
    17:30
    Frascati
    Frascati 2

Wij proberen het innerlijke kind in ons levend te houden naarmate we ouder worden. Wij proberen meer te zijn dan hoe we eruit zien naarmate we ouder worden. Door een poging te wagen om onszelf opnieuw te kunnen laten verwonderen en nieuwsgierig te blijven. Want wat gebeurt er als wij de connectie met ons innerlijke kind laten vallen? 

Over Agri Issa

Agri Issa studeert de opleiding Mime aan de Academie voor Theater en Dans in Amsterdam en is een multidisciplinaire speler. Als kinds af aan is Agri geobsedeerd door hoe het lichaam werkt en beweegt. En als makende speler vertrek hij vanuit beweging omdat het lichaamstaal iedereen kan begrijpen. 

Ontmoeting staat centraal in zijn werk. Ontmoeting in onszelf, tussen culturen, tussen onszelf en de wereld. Hij zoekt vaak de dingen op waar je om kunt lachen, maar wat tegelijk ook triest is. Geïnspireerd door de maatschappij stelt Agri met Is The Fire Still Burning de vraag of we het leven en elkaar vanuit het oog van een kind nog kunnen benaderen. 

  • Duur:  30 min.

spelers Agri Issa, Martijn Huisman begeleiders Lisa Groothof en Peter van Roermund geluid Aya Dupont technische productie Maurits Ikink met dank aan Daphne Mase, Hessel Hilgersom