© Sanne Peper

Twomenshow

Dood Paard
Tue 14 Mar ’23 - Sat 25 Mar ’23
Kuno Bakker en Jorn Heijdenrijk maken met gezonde doodsverachting een stand-up.
Tue 14 Mar ’23
-
Sat 25 Mar ’23

Stand-up? Stand-up op een ongeziene en onvoorziene manier, gemaakt en gespeeld door twee doorgewinterde toneelspelers.

Ze gaan niet alleen het huidige tijdsgewricht, maar ook hun eigen leven meedogenloos te lijf in een onemanshow voor two. Het zal ontregelend en hilarisch worden, filosofisch en fysiek. Een onemanshow voor two. Alsof één olifant in de porseleinkast niet genoeg is. Twee mannen, dus, die geen van beiden degelijk een mop kunnen vertellen. Toch doen ze stand-up. Toch staan ze op, om de lachwekkendheid van hun armzalige en belachelijke leven te delen met een hongerig publiek, onder het motto: schaadt het niet, dan baat het niet. 

  • première op vr 17 maart
  • Taal: Nederlands
  • Duur: 75 minuten

Over de makers: 

Kuno Bakker en Jorn Heijdenrijk maakten eerder de hilarische duetten Mannetje met de lange lul en Plenty Coups & Sitting Bull. Heijdenrijk is een regelmatig terugkerende vaste gast bij Dood Paard, zoals onlangs in Volpone, Gijsbreght van Amstel en Doctor Faustus. Hij was meer dan twintig jaar verbonden aan Maatschappij Discordia en heeft in 2019 Mundus Vult Decipi opgericht. Met Pointless International maakte hij drie klassieke clowns voorstellingen en hij staat jaarlijks met muzikant Stan Vreeken met een voorstelling op De Parade. Bakker maakte recentelijk met theatermaker Mokhallad Rasem de duetten De verse tijd (selectie Theaterfestival 2019) en Homemade.

tekst, concept en spel Kuno Bakker en Jorn Heijdenrijk met, van en door Kuno Bakker, Jorn Heijdenrijk en Michael Yallop.