Wholesale Destruction

Wholesale Destruction

Zarah Bracht / Productiehuis Theater Rotterdam

performance

Over

Een groep jonge mensen in een Westerse samenleving geniet van alle privileges die de vrijheid en welvaart hun oplevert, in het volle bewustzijn dat hun wereld gebouwd is op leugens en hebzucht.

Hun gedrag gaat ten koste van andere mensen en de planeet, dat weten ze, en dus stoppen zij dit bewustzijn zo ver mogelijk weg: smile and wave.
Wanneer de apocalyps die zij zelf veroorzaakten in de woonkamer staat, weten zij zich geen houding te geven. Hoe erg moet het worden, voordat we eindelijk in actie komen?

regie Zarah Bracht spel Rosa van Leeuwen, Dennis Tiecken, Tomer Pawlicki en Katelijne Beukema dramaturgie Anne Brammen (Berlijn) scenografie Liesje Knobel licht Hendrik Walther muziek Ata Güner productie Productiehuis Theater Rotterdam technische productie Aram Visser & Liedwij Eggels productieleiding Nynkne Joustra

Zarah Bracht (Hamburg, 1990) studeerde in 2016 af aan de regieopleiding in Amsterdam. Ze ontwikkelde een theatertaal die gebaseerd is op beeld en beweging en gebruikt tekst eerder als toevoeging dan als uitgangspunt.

75 minuten