WE BEGINNEN GEWOON

WE BEGINNEN GEWOON

Collectief Walden / Over het IJ Festival in coproductie met Frascati Producties

op locatie

Over

Een monument voor een brug die er nooit komt
 
Onlangs heeft de minister er een stokje voor gestoken: er komt toch geen brug over het IJ. Maar Collectief Walden begint gewoon. Vanuit het festivalhart op de NDSM-werf beginnen wij met het bouwen van de brug. WE BEGINNEN GEWOON is een voortdurende installatie, verzameling en presenteerplek met ruimte voor verwarming en verkoeling. We nodigen publiek uit om in het diepe te springen. 
 
Collectief Walden is René van Bakel, Hella Godee, Seline Gosling, Thomas Lamers en Thijs van Vuure; een filosoof, een bioloog, een mimer, een dramaturg en een producent. Ze maken werk op het snijvlak van beeldende kunst, wetenschap, theater en verhalen vanuit een geloof dat kunst de wetenschap invoelbaar kan maken en wetenschap de kunst kan verrijken.  
 
Frascati Producties is in 2017 een meerjarige samenwerking gestart met Over het IJ Festival. Samen coproduceren we jaarlijks locatievoorstellingen met de stad als podium én inspiratiebron. Dit jaar zijn dat La Lucha Libre van La Isla Bonita en WE BEGINNEN GEWOON van Collectief Walden.
 
op locatie. doorlopend

voor info bereikbaarheid Over het IJ , klik hier